Nuryg Kızlar telefon alırken karta taksit olmuyo mu artık banka yapmıyor mu nakit mi alınıyo bilginiz var mı
biimiyomyardimet Nuryg senelerdir olmuyor karta taksit.. ticari kredi kartınız varsa onlara oluyor, yoksa nakit 🙂 telefon hatlarına ilave satılanlar var ama çok pahalıya geliyor o şekilde
Mommyhann Nuryg mediamarketten almıştım 2018 yılında orada bana kart cıkarttılar 6 taksitti sanırım o şekilde ödemiştim şuan tam net hatırlayamıyorum ama nasıl olduğunu bi araştırın istersenz
Nuryg biimiyomyardimet ya bende hep nakit aldım ama bu sefer dedim kartla mı alayım alınca banka taksitlendirme yapıyo mu acaba dedim pek kredi kartı kullanmadığım için bilgim yok ama öylede olmuyo sanırım sadece nakit alınıyo değil mi
biimiyomyardimet Nuryg yapmıyor banka da maalesef biz geçen ay eşimle beraber aldık, 2ye bile bölmedi vicdansızlar direkt yansıttılar 🤣
Nuryg Mommyhann ya eskiymis baya acaba hala var mı ben bi sorayım onu benim de telefonum bozuldu biraz sıkıntılı ya tamir ettirecem ya yenisini bakalım duruma göre artık