Gulo0401 Kiwinin koltuk yıkama makinesini almak gibi bir hata yaptık annem sandalyelerimi yıkamış ve geldiği hal bu resmen kumaşı çizilmiş zarar görmüş gibi bunu nasıl düzeltebilirim bir fikriniz var mı eşyalarım daha yeni çok üzüldüm
Kuzularinanasi Gulo0401 bnde de var kullaniyrm hic de boyle cizik olmadi.aparatin plastik kenaelarini cok bastirmis belli kumas bi de kadife gibi sanirim oyle duruyor.yani makineden dgl cok bastikmaktan olmusa benziyor
153s34 Gulo0401 hayr yaa bsey yok bence bunda. Uzerini bezle biraz bastirarak silerseniz o cizgiler gider diye dusunuyorum
Cnsuumuteren Gulo0401 bende kullanıyorum çok memnunum hiç böyle bişe olmadı kumaşından galiba o düzelir silin bir bezle
BalBocugum Gulo0401 bu makineden kaynaklı değil. Sandalyenin kumaşı ve çok bastırmakla alakalı bir durum.
153s34 Gulo0401 yook bence zarar gormemistir. Sildikten veya bi sure kullandktan snra gecer dye dsnuorum. Uzerine oturunca flan
htchtccc Gulo0401 oturma kısmında değilde sırt kısmında biraz deforme var gibi o da büyük ihtimal sandalye oyuklu olduğu için sivri yerini fazla bastırmış çok az kumaş kokusu sıkıp üstünden silin düzelir büyük ihtimal
butterflyy_ Gulo0401 ahahhaha kıyamam herhalde kirini çıkaramayacağını düşündü 😅tüm gücüyle girdi işe
Gulo0401 Ayy yazan herkesten Allah razı olsun kosla döktüğüm sıcak suyla lifle sildim biraz geçti gibi duruyor şu an icin tam kuruduğunda yine belli olur net
biimiyomyardimet Gulo0401 aaa bende yeni aldım dün ilk defa kullandım hiç böyle yapmadı, baya memnun kaldım hatta.. aparatlarınızda bir sorun mu var acaba satıcıyla görüşseniz bir, çok mu bastırıldı bide acaba
Gulo0401 biimiyomyardimet siz nasıl yıkıyorsunuz hangi deterjanı kullanıyorsunuz bir anlatabilir misiniz