yeknur_cor Bebegim uykuya dalarken çok sıçrıyor sekiz buçuk aylık Allah korusun epilepsiden korkuyorum bir kaç dakika sonra daldiktan sonra sicramalar duruyor neden acaba tecrübeli anneler
mutlukoala yeknur_cor ben de aynı şeyi düşündüm dün gece bebeğim aynısını yaptı. Bir doktora danışmakta fayda var sanırım. Elleri kas katı oluyor mu? Ve kucağına aldığında uyanıkken falan da yapıyor mu canım bunlar önemli
Ayseee12_ mutlukoala yeknur_cor benim bebegimde 6.5 aylik uykuya daldikran sonra irkiliyor elini tutunxa ben geçiyor uyumaya devam ediyo korkmalimiyim
yeknur_cor mutlukoala uyanıkken hic bir sorun yok ama uykuya geçişte iki üç sıçraması oluyor tam daldığında sicramalar geçiyor
mutlukoala Ayseee12_ ilk 1 yıl normal diye okudum internetten. Çok sık, uyanıkken oluyorsa ve kucağımıza aldığımızda da geçmiyorsa nöbet olabilir
Berko Ayseee12_ bende çok korkuyordum doktora video çektim nörologa gayet normal dedi egg gerek duymadı halen sıçrıyor elleri felan böyle oynuyor ama epilepsi böyle olmaz dedi
mutlukoala yeknur_cor şu an yanımda kendilipinden uyuyor. Bu esnada da bikaç sıçraması oldu. 1-2 tanesi sesten kaynaklı 1-2 tanesi de kendiliğinden
ikiminik16 yeknur_cor geçti mi sizin benim bebegimde 5 aylik uykuya dalarken genelde huzursuz olduğun geceler bur iki kez ellerini sicratiyor
mutlukoala yeknur_cor ben de baktım dün gece uyku girmedi gözüme ama nöbet olsa dediğim gibi çok uzun süreli ve müdahale edildiğinde durmayan şekilde olur bence
yeknur_cor mutlukoala canimm ama moro refleksi için büyük degilmi benim bebegim birde hafif soguk algınlığı var damaklarida beyazlamış diş dönemindeyiz ondan olabilirmi