ada92 Kızlar merhaba bu temmuzda nasip olur ise tayinimiz çıkacak. Ben muglayı çok istiyorum fakat yogun olacağını düşünüyorum. O yüzden yakın yerler burdur Isparta nasıl yogunluk yer imkan açısından eşim jandarma bende düz memurum. Tayini çıkanlar bilgisi olanlar fikirlerinizi almak istiyorum teşekkür ederim.
Azra00 ada92 Burdur da okudum üniversiteyi gelişmiş Bi yer değil ama. İsparta 30 dk anttalya 1 saat gezme açısından her yere yakın Afyon 2 saat falan ben sevdim Burduru ama isparta daha güzel kalabalık ben sürekli isparta ya giderdim vakit gecirmeye havasına gelecek olursak isparta daha soğuk burdura göre hele Burdur çok temiz havası var eşiniz jandarma rahat eder benm kardeşim subay Burdur iş yönünden çok rahat derdi göçmen vs olayları yok diyordu en önemlisi Burdur da rüzgar yok öle kar yağsa bile çok güzl yağıyor ben gidicem yerde aradığım en önmeli özellik rüzgar olmaması bizde Edirne de yaşıyoruz tayin nedeniyle burda da rüzgar yok mesela çok seviyorum
Ardenaden ada92 afyonluym isparta cok guzel cok iyu bilirm oradada okudm bz dr fln isprtya gdrriz afyna degil mesla bekarken oyleydi ewimde ispartda gorew yapti bizde inslah yazicaz tekrsr burdur usak afyn ispartda fln
mirayyldrm19 ada92 Bizde bu sene batıya tayinciyiz ısparta, bursa, Balıkesir geciyor benim aklımdan benim eşim karaci astsubay ıspartaya herkes cok rahat diyor bende Kütahyalı yım hepsi benim memleketime çok yakın
ada92 Azra00 Eşim astsubay benimde kendimde düz memurum . Kardeşiniz subay ise sorarmısınız şuan nasıl tercih etmelimiyiz kafamız karışık iki tane bebegim var şuan izindeyim inş hakkımızda hayırlısı olur.
minikkizlar Ben Burdurluyum. Burda çalışan memurların çoğu memnun. Tanıdıklarım memnun yani. Şehrimiz küçük evet ama sakin bi şehirdir. Gezme konusunda da arkadaş doğru söylemiş pek bi yer yok plaj var vs. Ama ilçelerde gezilecek yerlerimiz de çok ağlasun yeşilova gölhisar buralarda ören yeri çok . Çevre şehirlere de rahatlıkla gidebilirsiniz
Azra00 ada92 tamam canım sorarım kardeşim şuan doğu da Burdur da değil bari görevi bitti yani ama iş önünden çok rahat etti Burdur da tercih sıralarına ekleyin buruduru isparta yi zaten jandarma demissnz piyade olsa burdur isparta belki zor olabilir jandarma rahat eder ilçeleri çok küçük yalnız
Nacafa Samsundaydık batıdayken, iş yogunluğu açısından hiç rahat etmeyeceğimiz bir şehir. Niğde te yoğunluk yok rahat diye duyduk biz
Birbebetoannesi ada92 eşimin de batı tayini çıkabilir. Bizde Burdur , Denizli falan düşündük ama hakkımızda hayırlısı olsun inşallah 🌸
ebru3457 Zzzehra___ Aksaray güzel fakat olaylar biraz fazla oluyor sanırım yani eşim öyle söylüyor yoğun