bilgeganii Kızım 22 günlük ilk 15 gün 2 saatte bir emziriyodum hala devam etmeli miyim, geceleri o uyanınca emziriyorum doğru mu yapıyorum sorularıma cevap verirseniz çok sevinirim teşekkürler şimdiden
yasemin23452 bilgeganii benimde 23 günlük canim sarılıği gecirince ben ellemiyorum 1 saate bir 2 saate bir kalktikca emziriyitum bence uyandirma🌸☺️
incitomm bilgeganii annesi uyandıkça emzir demişti doktorumuz 15. Güden sonra dokunmadım 3 saate kendisi kalkardı 🌸 sağlıkla büyüsün 🐞
aysebb bilgeganii 1. ay kontrolünde kilo alımı yerindeyse eğer 40 ından sonra falan kaldırmayı bırakabilirsiniz ben öyle yapmıştım. Zaten kendisi kalkıyor artık acıkınca o zaman gelince
bilgeganii yasemin23452 Başta hafif sarılık oldu doktor korkulacak test yapmaya gerek yok dedi. Geçene kadar sık emzirdim kendine gelince artık kendi uyandıkca emzirdim acaba doğru mu yanlış yapıyorum diye sormak istedim icim rahatladı
Lumisare sarılık oldu ilk 2 hafta uyandırmaya çalıştım hep emzirdim sarılığı geçince ne zaman uyanırsa o zaman emzirdim
Ardenaden Bu zamand ane kdr emsirirsen sıkk hm o kdr cabuk kilo alir o kdrda sutun olr cunku 3 ayda meme redleri bilemm etrafi kesfetmeleri basliyir istesende uzn uzn emmele kalmiyor
gizematadeniz aysebb 3 aylik olacak asla acikinca uyanmiyor. Uyandirip memeye aliyorum hala 4 saatte bir uyandir dedi doktor diye. 2 ay 22 günlük.
PrensesAnne_ bilgeganii eğer bebeğiniz de sarılık riski yok ise uyandırmayın uyandıkça emsin hem bu sayede sizde dinlenin uyuyun sonra uyuyamıyorsunuz 😜
gizematadeniz aysebb 6 saatte falan kalkiyor. O da aciktigi icin degil gazi oluğu icin. Doktor 4 saati gecme dedigi icin 4 saatte bir emzirmeye uyandiriyorum
aysebb gizematadeniz 1. ay kontrolüne veya 40 o çıkana kadar kaldırın madem 4 saatte bir ondan sonra kaldırmazsınız
aysebb gizematadeniz Pardon post sahibiyle karıştırdım. Ben 3 aylık civarıyken hiç ellemiyordum vallahi bazen 3 bazen 4 bazen 6 saat uyuduğu oluyordu yani 6 ları çok net hatırlıyorum. Siz bilirsiniz tabi