Senaoz21 İlk doğumum da 40 im ciktiktan sonra , 1 hafta içinde hastalanmistim. İkinci doğumum da ise . Bebeğim 2 aylik olacak regl olamadım, ne kadar süre de olunmazsa normal acaba bı bilsem ona göre doktora gidim diyorum. Karnimda baya şiş doğumdan beri
badesmommy Senaoz21 doktorum bana 1 yıl bile olmazsan normal emzirme sürecinde dedi bebeğim 79 günlük adet olamadım hala
Ozlemyy Senaoz21 ben sezeryan dopum yaptım 40 cıktı birqz kanamam oldu regli sandım ama şimdi diyorum o içimde olan aktı 5 aya yaklaştık regli ağrısını hissettim 5 . Ayda regli oldum diyr bilirim 1 sene olmayanda var 6 ay 8 ayda da şişlik regli olunca azalır benimde hala var regli olmayı 4 gözle beklicem aklıma gelmezdi
aslhnkrts Senaoz21 normal doğum yaptım 7 ay 25 gün önce bu zamana kadar olmamıştım dün biraz geldi daha yok. Doktorum emzirdigin sürece olmayabilirsin dedi
gizemzumraa AbEsMu130125 bir yandan çok rahat aslında bir yandan da bir once olayım istiyorum ve bide şöyle bişey var acaba hamilemiyim korkusu sarıyor insanı. Doktora gittniz mi
AbEsMu130125 gizemzumraa aynen her ay hamile miyim şüphesi bide göbeğim öyle kaldı bide sinir stres var ama adedersiniz ama en azından ayda bir bı hafta ilişki de yok o iyi yönü yok henüz hastaneye gitmedim bir yılım dolsun ramazanı da böyle atlatayim sonrasına Allah kerim
likeli AbEsMu130125 Çalışıyorum ben. Sabah uyanınca işe gitmeden bir kez emziriyorum. Akşam 6 gibi işten dönüyorum o zaman emziriyorum. Gündüz emmesi haftaiçi azaldı ama haftasonu evde olduğum için daha sık istiyor. Gece düzeni pek değişmedi emerek uykuya geçiyor genellikle de gece boyunca 3 kez emmek için uyanıyor. Diş dönemiyse neredeyse saat başı kalkıyor.
mslhfs Senaoz21 doğumdan 4 ay sonra olmuştum 3 aylıkken doktora gitmiştim yumurtlamanın başladığını birkaç ay içinde olursun demişti diğer ay oldum normalmiş 1 yıl olmayan anneler varmış