Mchcey Hanımlar 4.5 aylık bebeğim var şuanlık abisinden kalma peluş tulum la idare ediyorum ama sizce astronot tulum almalı mıyım fiyatıda aslında biraz yüksek geldi ama önümüz kış olmuycak fikirlerinize ihtiyacım var
defnemiraybebek Mchcey geçen sene kızıma aldım ama sadece bir dönem giyeceği için o zamanlar 6 aylıktı yürümeyi bilmiyordu ikinci el uygulamadan daha uyguna aldım yürümeye başladığında pek kullanışlı gelmiyor bana açıkçası ve sadece 3 ay içinde sıfırlar çok pahalı
seemaaca Mchcey bence almayın ben ilk bir yaşını peluşla idare ettim çünkü yürüyemiyor çok soğuk olursa battaniye sarıyordum ama bu sene aldım hatta seneye de aldım şimdiden
aslanannesiiii06 Mchcey canım merhaba benimde oğlum 5 aylık ve çok hızlı büyüyor. Ben o yüzden dolaptan gayet uyguna kalın bir astronot mont aldım 400 liraya vs gayet temiz güzel montlar var
beybisuraz Mchcey merhaba, 2. El satış postu olarak da paylaşmıştım. Elimde 2 adet astronot tulum var. Birisi lcw diğeri almanyadan hediye gelmişti. Bebek arabasında footmuf olduğu için sayılı giyildi, dilerseniz fotoğraf gönderebilirim, iyi akşamlar.
Mchcey seemaaca ben abisinde hiç almadım direk mont almıştım ama diğer yaşları kullamı güzel mi acaba
seemaaca Mchcey ben çok rahat ediyorum astronotla ya altıma ince bir şey de giyse üstüne giydiriyorum tulumu hemen çıkıyoruz üşüme vs de olmuyor
Mchcey aslanannesiiii06 evet ya o kadar hızlı büyüyorlar ki ikinci oğlum hep abisinin kıyafetlerini giydi nerdeyse o yüzd n sıfır almak istemedim
Seliminannesi32 Ben de dolap uygulamasından aldım geçen sene 18-24 ay aldım büyüktü geçen yıl ama bu yıl tam iyi hem de hemen giyip çıkıyoruz yürüyor ve rahatsız da olmadı açıkçası
ceylan5 Mchcey Ne kadar tulumlar ben kardeşimin yeni dogucak bebeği için aldım bir ay önce 500 TL di makul bir fytti
ceylan5 Mchcey Sayfasını atayım size isterseniz sayfaya msj atin 500 TL lik atrsonot montun resmini atarsminiz diye atarlar sayfada yok ben mağazasımdan aldım direk guvenebilirsiniz yani insta sayfasida tontinicocukbebe_takimelbise adı profilindd kırmızı yazı olarak Tontini yazıyor ama dediğim gibi sayfaya yazıp özellikle bana atronot tulum ama 500 tltlik olanı atın deyin daha pahalilaroda var
S_x_w Mchcey kızım 4 yaşında ve ben doğduğundan beri çok soğuklarda hala astronot tulum giydiriyorum..sıcacık oluyor üşümüyor hiçbir yeri bu kışta giyecek yine..
beybisuraz Mchcey benim oğlum mayıs doğumluydu geçen kış ikisini de çok rahat giydirdim. Lcw 3-6 ay ama kalıbı biraz geniş, diğeri de 74 cm 9-12 aya denk geliyor bildiğim kadarıyla. 74 cm olanın kolları falan baya kıvırarak kullanmıştım. Eldiveni de cırt cırtlı çıkabiliyor. Ancak ayak kısmı kapalı çıkmıyor. Yine de tabi siz bilirsiniz.