bhu Merhaba 2 ay 27 günlük bir oğlum var 2 haftadır mama yemiyor günde max 2 defa 60 cc anca alırsa alıyor hic iştahlı bir bebek değildi ama en azından azda olsa mama yerdi hic emmek istemedi sütümü sağıp verdim artık onuda istemiyor mama beğenmiyordur diye hıpp sma aptamil denedim ama ne çare olmadı sizde bu durumu yaşadınız mı artık düşünmekten cok bunaldım nasıl böyle duruyor diye aynı durumu yaşayan oldu mu ?
dilos6 bhu mamaları hangi aralıklarda değiştirdin, emziriyor musun, hem emzirip, hem biberondan mama verip hemde bu biberondan 3 farklı mamanın mamasını verince bebek şaşırmış olabilir.
Rabiiul bhu kandırarak verin ben öyle yaptım çok şükür geçti 4-5 gün sürdü ama 🙈 emzik verin yavaşça çıkartıp mama yada süt verin benim kzımds meme reddi var süt sağıp veriyorum mama da veriyorum öyle öyle kandırdım biberın değiştirdim emzik verdim
asell13 bhu tam o zamanlarda 1,5 ay yaşadım 40 günlük oldu bebeğim mamayıda bıraktı zaten doğru düzgün emmedide. 1.5 ay aç yattı aç kalktı kan değerlerine baktır bence yada idrar tahlili yaptır mutlaka idrar yolu enfeksiyonu mama reddi yapıyor biberon değişmeyi dene biz yapmadığımız kalmadı tüm tahlillerimizde temiz çıktı 3 farklı hastanede 3 farklı uzman çocuk dr araştırdı yok en sonuncu tecrübemle tedavie decem dedi 5 tane antibiyotik iğne verdi 3. İğnede döndü mamaya ara ara yine bırakıyor mamayı bazen yine dönüyor ama genel olarak düzeldi şuan 6 aylık ek gıda da pek fazla yemiyor oynatarak kandırarak ne yedirdiysem 6 aylık hala 6700 gr takılmıyorum artık illaki zamanı gelince yiyecek
Nilser bhu 2. Aydan beri aynı şeyi yaşıyorum beş aylık oldu hala daha aynı zar zor besliyorum resmen uykuda falan. Doğduğundan beri hiç bir ay bir kg alımı görmedik
bhu dilos6 Şuan emmiyor asla memeye yatınca bağırıyır 3 4 bazen 5 saati buluyor hepsini aynı anda vermedim önce aptamil denedim bir kaç hafta artımdan hıp denedim 2 gün onu hep kustu sonra sma önerdiler onu denedim onuda kustu 2 gün asla beslenmiyor
dilos6 bhu her ağladığında doyurma çalışma bakalım iyice acıksın birde öyle emzirmeye çalış hala aynı şekilde inat haline bindirirse doktorunu bilgilendirmelisin çünkü haftalık alması gereken bi kilo var kilo kaybetmesin gerek görürse reçeteyle özel mama yazabilir birde onu denersin evolvia da iyidir bu arada mama reddi yapan bebeklere genelde onu önerirler
bhu asell13 ayın 9 ında yapıldı hepsi temiz cıktı şükür atak döbemi olabilir dedi 21 i tekrar doktora götüreceğim ama nasıl baş ettiniz bilmiyorum gecelerim gündüzlerim hep peşimde geziyor cümkü ac biliyorum
gulserenm bhu emzirirken birşeylerle oyalamayı oyuncak göstermeyi denediniz mi veya parmak vererek şırınga ile beslemeyi denediniz mi
asell13 bhu şırıngayla yavaş yavaş besliyordum aç kalmasın diye ama o süreçte hiç kilo almadı şükür şuan iyi ama yinede çok az yiyor
bhu Nilser doktor bu duruma ne dedi peki kilosu nasıl gelişimi falan sizi üzmek için sormuyorum yanlış anlamayın bende uykuda besliyorum 10 gündür oda her zamn almıyor agzını kilit yapıyor emzikte bal var sanki onu emiyor
Rabiiul bhu avent kullanıyorum şuanda lansinoh da var 2 adet Philips, lansinoh , 2 adet farklı marka biberon gece bütün hepsini karıştırdım ondan ona ondan ona en son tuttu
Nilser bhu doktorlar maalesef bu konuda hiç tatmin edici bir şey söylemiyor atak haftası mamayı değiş vs. Şu an beş aylık kilosu 6300 boyu 63 cm aylık 500 600 gram alıyor onuda uykuda falan besleyerek zorlayarak aldirmisimdir
bhu Nilser sağlıkla büyüsünler inşallah bir an önce iştahları acılır bizde düşünmekten bir hal olmayız
Aysenur122 bhu aptamil en tatlı mama ben öyle içirdim bebeğime normalde sma kullanıyordu aptamillr devam ediyorum biberon reddi olmuştur o aylarda oluyor bende yaşadım yatırarak içirmeyi deneyin kucağınızda deneyin
Aysenur122 bhu yani ben trendyollda mam biberon var onunla çok şükür içti sıkıntı hiç yaşamadım biraz pahalı ama tuttu en azından