Deletedmom_984 Benimki bir yaşında, yaramazlık yapacağı bir şey olduğunda hemen gözümün içine bakar ne tepki vereceğim diye 😂 çok komiğime gidiyor öyle yapması yiyesim geliyor🫶
BENOYLEUYGUNGORDUMM Deletedmom_984 hayır dediğimde omzuna doğru başını eğiyo. Ciddiyetimi koruyamıyorum🤣
Ebrar27 Deletedmom_984 izin vermediğim hayır dediğim ne varsa beni oyalayarak yapmaya çalısıp sonra dideeeeeeemm diyip kafa bükmesi hem cok tatlı hem cok uyanık..bu arada didem anne demek ona göre.14 aylık
Minmini pasaklisinkukuli bunu benim oğlum da yapıyor bi de gülüyor nerden keşfetti bilmiyorum küçük şakamatik😂
Tgkaneses Trafikte sinirleniyor, ışıkları hatırlatır yeşil geç gibi ,sinyal kullan vs der repliklerimi ezberlemiş.
hazal3421 Deletedmom_984 9 aylık sevdiği bir oyuncağını ona gösterince istemeyi bilmediği için ellerini dansöz gibi kıvırıp kendini titretiyor söyleyince itici gelebilir ama izlerken eşimle onu yiyoruz resmen bitiyorum o hareketlerine 😄
mhndshnmm Deletedmom_984 robot süpürgeden deli gibi korkuyor her gördüğünde parmak sallayarak kızması beni çok güldürüyor döcödcö
uykusuzluklarinanasi Deletedmom_984 8 aylık yapmamaso gereken bir şey yaptığında ve hayır dediğimizde kafasını aşağı doğru eğiyor ve gözleriyle bize bakıp tebessüm eder şekilde gülüyor😅😅😅 sonra yapamaya devam tabii ki🤦🏻♀️😅 yanına doğru hareket ettiğimizde de eller ayaklar durmuyor heyecanlanıyor bayılıyorum o haline🥹😅😅
amazontuba Deletedmom_984 ya benim değil de yeğenim annesi “anneler gözünden anlar çocuklarinin” Demiş. Sürekli bişey söylüyo “anne bak gözlerime doğru mu söylüyorum” diyor 🤣🤣🤣
maygirl Deletedmom_984 istedgni yapmadgmz zaman ellerni açıyor bidibididi agiz harketleryle knusup snra yuksek sesle amiin diyerek elini yuzune goturup amin yapiyor🤣anneannesinin namz kilmasindan ogrendklerne istinaden yapiyor bunu .sinirlenince yaptgi icn beddua edip amin diyormus gbi oluyor🤣
yokcanimbenalmiyim Deletedmom_984 biz kendi aramızda bir şeye güldüğümüz zaman onunla ilgilenelim diye o da yalanciktan kahkaha atıyor yüzünden de o kadar belli oluyor ki içinden gelerek gulmedigi, sonra biz de ona gülüyoruz 😂
Aklimideliricem Benimki elini kolunu alnını şakadan bi yere vurup uuuuuff diye öptürüyo ama o an odada kaç kişi olursa olsun öptürür tekrar vurur tekrar öptürür 😂😂 bide gece uykuya geçerken mama içiyo mamayı gördüğü gibi evde kim varsa öper öyle içer uyur çok seviyorum o hallerini ya djdjsjdjjd
deleted20517 Deletedmom_984 bizde küçük hanımla tartışırken ona sinirlendiğimi anlayınca direk beni öpüyor böyle yanağını boynunu bana yapıştırıyor öpeyim barışalım diye bu huyuna bitiyorum yaa🥴🤩
buglemss Deletedmom_984 mikseri alıp iki çekmece arasına takıp fişe takmış gibi yapıyor ve onun sesini çıkartıyor gülmekten kırılıyorum