aysenurshn Merhabalar Bebeğim 8 aylık kafasında düzlük var sürekli sırt üstü yatmak istiyor ben yan yatırıyorum kendini çeviriyor düz kafa yastığı kullanan var mı tehlikeli diye almamıştım önerir misiniz ?
Birkizannesi123 aysenurshn ah bende farkettigimde yani daha çok önlem aldığında 8 aylıktı şuan 3 yasında bı tarafi yamuk 😔 çok üzülüyorum
Babyboysmother aysenurshn ben de farkettiğim de 6 aylık falandı arka kısmı düzdü. Sürekli yüzüstü yatırıyordum ki kafasını dik tutsun.Tummy time hareketi deniyor araştırabilirsiniz.Şuan 16aylık çok şükür düzeldi.
mamameh aysenurshn tehlikeli demelerinin nedeni yeni doğan zamanımda kusarsa boğulabilir. Yan yatırmaya gayret edin arkasına gerekirse yaatık koyun. Dönmemesi için. Sağ sol diye sürekli değiştirin yatma şeklini. Yoksa bi tarafa uzar bu sefer kafası
sfirat Düz kafa yastığını bebeğim 2 aylıkken kullanmaya başlamıştım. Hiç sorun yaşamadım. Gündüz uykularında hep düz kafa yastığı kullanıyorum.
sfirat aysenurshn gece de kullandım bi ara yanımda yatıyordu. Ama şimdi 4 aylık oldu dönmeye başladı yastık rahatsız eder diye kullanmıyorım sadece gündüz kullanıyorum.