Aysglkizilcan Bu gün olduk biz. Kafasında ense bogaz bacakların iç kısmında vardı ateş. Böyle bu bölgeler de olması normal mi? Korktum
meryemceeeee Aysglkizilcan ateş huzursuzluk olabilir cok kalın giydirmeyin eger düşmediyse calpol yada dolven verin varsa 1 çay kaşığı sürekli ölçün düşmezse eklem yerlerine suya pamuk batırıp yada bez koyun ( bilekleri koltuk altı bacak arası ) düzelir normal aşıdan sonra olması
Deletedmom_220 Aysglkizilcan şişlik olur nohıt tanesi gibi dokununca hissedersin. Genel ateşi yoksa dert etme. Her bebekte semptomlar farklıdır. Hıysuzluk bile olur. Bağırır çığırır
goktugunannesii_ Aysglkizilcan o zaman bir çay kaşığı calpol verin rahatlatır ve ateşi düşer bir de aklınızda olsun ateşi çıkaracak bir aşı olacağınız zaman gitmeden hemen önce calpol verirseniz rahat edersiniz ben hep öyle yaptım
Winner Evet çok normal. Ateş oluyor, telaş etmeyin. Başına ve el bileklerine hafif ıslak bez koyun hafifler. Saat başı ateş ölçümü yaparsınız. Gece başında kalın. Geçmiş olsun
goktugunannesii_ Aysglkizilcan rica ederim sadece bugünlük takipte kalın Allahın izniyle hemen atlatırsınız inşallah 🙏🏻