esraalic Merhabalar kızım 5 ay 2 günlük şu an bugün doktor ek gıdaya 5 ay 10 günlük olunca başlayabilirsin dedi ama su versem mi yada ne kadar vermeliyim sormayı unuttum siz ne zaman verdiniz ve ne kadar acaba ?
Snowglobe esraalic Ne kadar kısmını bebeğe bırakın istediği kadar içsin. Eı gıda ile birlikte su içmeye başlayabilir diye biliyorum
kimbumadam esraalic Sadece ağzında kalan yemekleri temizlemek için 🌼 istediği kadar. Zaten ana besini anne sütü/mama olduğu için çok susamicaktır.
justthecigarette esraalic biz 6.5 aylığız el gıdaya başladık ama doktor 8.ayda dedi neden bilmiyorum. Ben veriyorum su valla az az kızım çok seviyor
mihramomm1 Bazı doktorlar 6 aya kadar gerek yok anne sütünden alıyor diyor bazı doktorlar da ek gıdadan sonra 1-2 çay kaşığı verin diyor bende ilk vermemiştim bir kaç gün sonra vermeye başladım
3247 Snowglobe aynen öyle ne kadar istiyorsa içiriyorum bende basen yetişkin insan gibi içiyor bazen hiç içmiyor
muno112 Ayda başladık biz tadım olarak 1 kaşık doktorum suyu 100 ml vermeye çalış demişti ilk zamanlar 30 ancak içiyordu ben sürekli teklif ediyordum suan 1 yasinda 200 300e yakın içiyor