2 yaşına 2 ay var. Şu zamana kadar hiç kendi kendine oyun oynamadı desem yeridir. Ayrı oyun odası var bi çok oyuncakta mevcut. Arada iki bebeğini pişpiş yapar girer mutfak köşesinde oyuncak meyvelerini tabağa dizer bu yani. Oynadığı max 2 dk dır heralde. Aşırı bağlı bana sürekli dibimde onla oynarsam oynuyor yemek yaparken kucak ister sürekli. Alırım tekken oleyim ama biri varken sınırları aşırı zorluyor. Hele bi misafir varsa darlarda darlar onla geliyim onla oyniyim getir götür yaparken kucağımda olsun ister mızmızlanır ağlar almazsam. Ağlasın dedim almadım olmadı. Aldım kucağıma onla yaptım herşeyi yine olmadı. Sınırda koyuyorum gün içinde konuşuyorum kızıyorum böyle doğru değil diye. parkada çıkarırım her gün. arada bi az tvde açarım ama aşamadık şu davranışını.Nasıl bi oyuncak almalıyım mesela çok sever dediğiniz bişey varmı? onu nasıl alıştırmalıyım bi akıl verin ya. Misafir çağıramıyorum cok zorlanıyorum veya birine gidemiyorum aşırı bunaltıyo oturamıyorum zaten gittiğim yerde. Çocuklu yere giderim mesela o bana yapışır. milletin çocuğu kendi halinde oynuyor. Babaanesine annesine haftada 1-2 giderim. Babaanesine arada bırakıyorum ayda bir yani mesela diyor ki eziyeti sana burda kendi halinde takılıyor ne biliyim sorun bendemi bilemedim sizinkiler nasıl? sanırım azcık bunalmışım 😣