ikitosbikannesiiii 17 aylık oğlum var. Evin her yeri temiz günlük islerimi halledip bu gün kileri temizleyecektim günlük işler şimdi anca bitti. Ya neden her seferinde böyle oluyor anlamıyorum. Siz de böyle misiniz ,yetişen var mı her şeye? Varsa madalya takıcam
Mnli ikitosbikannesiiii benim 2 çocuğum var evim 4+1 bırak günlük her yeri yapmayı bir odayı yapmam yarım gün 😂 ayda bir 3 tane abla geliyor detaylı yapmaya yoksa yetişemiyorum detaylı olmuyor hiç
beyzzsenturkk_ ikitosbikannesiiii evi bok götürüyor 2 gündür bense oturmuşum kendime çay koymuşum kızımla dedikodu yapıyoruz😄 bi ara denedim yetişemiyomuşum amaan dedim sanki dün temiz miydi😄😄😄
amansallagitsin ikitosbikannesiiii o donemde ben temizlikci kadin tutmustm bi kc kere sonra artk buyudu rhtladm kendm haledyrm.
Kontes0011 Yetişmeye çalışmıyorum 😀 hergün aynı şeyler. Ütü yapılacak hep başka iş çıkıyor kaç gündür ütü yapamadım
ikitosbikannesiiii Aklimideliricem ben gece yapamıyorum benim oğlan gece 3-4 te uyuyor. Erken uyuttugum zaman 5-6 gibi uyanıyor
ikitosbikannesiiii beyzzsenturkk_ ben de aynısını düşünüyorum ama bana çat kapı gelen çok oluyor. Özellikle evli ablam var o. Onun da çocuğu var çat kapı gitsem onun da evi aynıdır. Ama karşısındakine laf sokmayı kınamayı pek sever
ikitosbikannesiiii amansallagitsin sürekli arkanızdan dolaşıyordu di mi? Ya da sürekli bir şey istiyor bir şeye uzanmaya dağıtmaya çalışıyor. Ben de çıldırıyorum bu mevzuya. Ben önce toplayayim bir kere toplu kalsın sonra dağıtırsin diyorum. Ama maalesef çoğu Zaman madem orasi dağınık kalsın demek zorundayım
beyzzsenturkk_ ikitosbikannesiiii valla bacım dün sabah 5e kadar ev temizledim köpek gibi canımı dişime taktım bu sabah ev yine aynı.. o yüzden temizlik yapınca enayi gibi hissediyorum
amansallagitsin ikitosbikannesiiii kovaya elini sokmasi mi desem sildigim yerleri uzerinden gecmesi mi desem uykusu aglamasi derken isler hep kaliyordu. Bi kc kere tmzlkci kadin geldi rhtladm sonra buyudu isim kolaylasti
ikitosbikannesiiii amansallagitsin evet ya deterjanlı suya. Viledaya elini daldırıp kafasına sürüyor. Ben hep yüksek yere koyuyorum. Bazen unutuyorum o zaman da kendini sırılsıklam yapmış oluyor
pantenkelebek ikitosbikannesiiii yatak odam berbat durum da toplayamıyorum ve soğuk oranın peteklerini açmıyoruz bi girsem toplamaya hasta olucam çünkü her zaman öyle oldu günlük işler bazen bitmiyor bile
ikitosbikannesiiii pantenkelebek bizim ev de sobalı diğer odalarımız soğuk. İkişer kat giydiriyorum oğlumu. Kendim de yelek giyip öyle yapıyorum.