simayzynp Kızlar kendi işimi kurmak istiyorum kimseye muhtaç olmadan yaşamak istiyorum ama bilin bakalım ne eksik 😃 yapmak istediğim iş belli herşeyi kafamda tasarladım ama sermayem yok ne yazık ki ne yapacağımı bilmiyorum :(
yokcanimbenalmiyim simayzynp nasıl oluyor bilmiyorum ama bir arkadasim KOSGEB e basvurmustu kadın girişimci parası almıştı geri ödemesiz. Sonra kendi işini kurdu isterseniz oraya bakın
Gulll_ simayzynp Bende de tam tersi maddi yönde sıkıntı yok ama ne iş yapacağım hakkında da bir fikrim yok aylardır düşünüp araştırıyorum hiç birşey bulamadım
sahikaaydin Gulll_ Ozaman e-ticaret olayını düşünün bence. Bu aralar her şey online olduğu için iyi satış yaparsınız diye düşünüyorum
yokcanimbenalmiyim Miraeleysa orta ve küçük işletmelere destek sağlıyor. Arkadaşım aldığı zaman geri ödemesiz destek almıştı sitesine girip bakabilirsinizz
sahikaaydin Gulll_ Ben mesela şuanda bir yerde çalışıyorum insan kaynakları olarak, ama bu tarz bir firmada olmasaydım yapacağım tek şey e-ticaret olurdu. Bunun için de ben giyim sektörü isterdim. Bozulmaz, kırılmaz,kokmaz ve tedarik olayı da kolay
Gulll_ sahikaaydin Öyle fakat artık insanlar yurt dışı alışverişleri yapıyorlar butik tarzı vs yerlerde eskisi gibi olmuyor 🥹
sahikaaydin Gulll_ Işte bir butik falan olmayacak fiziken, online olarak benfe yapabilirsiniz. Bununla ilgili mesela Havoş butik var bilirilsiniz. Oda mesela böyle küçük başlayıp, bir internet sitesi kurup sonra da Trendyol’dan satış yapan bir marka haline geldi
sahikaaydin simayzynp Hımm güzelmiş, umarım istediğiniz gibi bir süreç başlatabilirsiniz. Bende öğrendiğim bir bilgi olursa size buradan iletebilirim. Kadınların böylesine iş hayatına girmesi beni çok mutlu ediyor 💜💜