VERA19 Kızlar merhaba.Similac mama kullanıyorum kızım 2 buçuk aylık.Aptamil kullanıyorduk kabızlık ve gaz yaptı kızımda similaca geçtik.Kızım severek içiyor.Kabızlık sorunu da kalktı ortadan.Ama kakası yemyeşil ve kokulu nedendir acaba bu durumu yaşayan var mı sorun olur mu değiştirmek mi gerekir mamayı yoksa mamanın içerinden dolayı mı böyledir bilemedim
Edward VERA19 mamanın içeriğinden dolayıdır diye düşünüyorum kızımda da aynısı oldu sürekli yeşil yapıyordu
Babybboy VERA19 meme de veriyorsanız emme süresi kısadır canım veya ayaklarını üşütmüş olabilirsin. Mama hakkında bilgim yok, bende kullanıyorum hipp ama bu tarz bişeyle karşılaşmadım
Angels VERA19 similac kullanmadim bilmiyorum ama aptamil benim oglumda da gaz yapmıstı bebelac kullanmıstım benm oglum yesl kaka yapmadı
nilyukselen VERA19 Geçen gün bir annenin yorumunu okumuştum.Instagramda izmircocukdoktoru adresi ile takip ediyormuş.Orada similac'ın yurt dışında yasaklandığını,mamanın içinde ağır metaller bulunduğunu yazmıştı,araştırmadan kullanmayın bence.
kerimcaninannesi bazı mamalar yeşil kaka yapıyor gördüğüm bizde olmadı çok şükür aptamil kullanıyorum ben memnunum
VERA19 nilyukselen Bende yurt dışında yaşıyorum.Burda toplatılmadı Similac hala var.Tabi ki içime kuşku düştü,ama o ağır metallerin her üretilen yerde olmadığını duydum.Birkaç ülkenin fabrikasından çıkan ürünlerde olmuş.Hicbir mamanin içinde tam olarak ne ne kadar var bilmiyoruz Allah yavrularımızı korusun
almirademir VERA19 Yeşil kaka sindirilmemiş besin anlamına geliyor demişti doktorumuz..Ben aptamil kullanıyorum,çok memnun kaldım başladığımdan beri mamadan..
Edward VERA19 ben değişmedim zamanla alıştı ishali gitti iyi geldi kızıma Sende zamanla göreceksin iyi olacak biraz daha kullan iyi gelmezse değişirsin.
Esia15 Bende ilk aptamil kullanıyordum 1 aydır similac kullanıyorum evet yeşil kaka ve kokulu bazen kaka yapmak istemiyor bazende gaz çıkaramıyor ama mamadan mı yoksa üşütmeden mi bilmiyorum
Gulzar VERA19 aynısı bizdede oldu ama doktor değiştirmemizi önermedi çünki daha öncekilerdede hep yeşil yapıyordu🤦🏻♀️
VERA19 Anladım kızlar.Sanırım genelde olan bişey mama alan bebeklerde.Daha da uzun sürerse o zaman değiştiririm ya da doktora danışırım.Teşekkürler🧡
Bebektsk1 VERA19 bende similac kullanıyorum içeriğindeki Demir’den dolayı zamanla geçiyor biraz bekle istesen yada içine sinmiyorsa doktora sor öyle değiştir
Bebektsk1 VERA19 öyle değil bebek mamaya alışsın 1 ay sonra falan düzeliyor benimki 2 ayda düzeldi öyle diyeyim