gokcemericc Bebeğim 9 ayık Sabah : muzlu pankek Öğlen : ince bulgurlu kabak çorbası İkindi: kuru kayısılı ve kuru üzümlü muhallebi ( biraz kabızdı o yüzden yaptım) Akşam : ? Ne yapsam acabaaa
Seryy_ gokcemericc sabah omlet tel peynir zeytin salatalık. Öğlen meyve yedi , tarhana çorbası içti. Akşama kuzu et haşlama, yanına sebzeli ev makarnası🫠
aslananne27 gokcemericc 2,5 yasinda 2 haftadır kahvaltı yapmak istemiyor süt istedi bir bardak isittim süt içti Öğlen de temizlik yaptım bugün kolaya kaçtım makarna yaptım 😂 Akşam Saç kavurma ve pilav yapacam onu yer bizimle 😊
melkrtl gokcemericc 19 aylık sabah yumurta kaşar peynir zeytin salatalık yedi Öğlen uykusuna yatmadan bir tane muz yedi uyandığında pilav çorba sulu köfte yicek akşamda aynı menü bizimki büyüdüğü için artık ona ayreten bir menü yapmıyorum ne yaparsam kendimize oda yiyor çok şükür seçmiyor 😂😂
Rez gokcemericc oğlum da 9 aylık, pankek yedi sabah, yoğurtlu bisküvili muzlu karışım, sebzeli(patates,soğan,sarımsak,havuç,) az mercimekli çorba, akşama ben de bilemedim ne yapsam. Aralarda da meme mama içti. Ve asla uyumuyor çok hareketli 😭😭😭
gokcemericc melkrtl O günlere gelmek istiyorum bende :))) bizimkide şuan çok meraklı bizim yemeklerden istiyor
Themom_ gokcemericc 18 aylığız Sabah : süzme peynir, 2 tane siyah tuzsuz zeytin biraz salatalık ve havuç. Domates veremiyorum reflüsü var rahatsız ediyor. Ara öğün: muz, labne, kendi yaptığım bisküvi ve yoğurt karıştırıp verdim. Öğlen : Zeytinyağlı kereviz yemeği ve birazda bulgur pilavı. Akşamada : Köfte ve patates püresi. Yatmadan da meyve püresi irmikli yer uyur. tabi bunların hepsini az az az yiyor ağzında tuta tuta 40-45 dk’da. YENİ EDİNDİĞİ BİR HUY 18. AY ATAĞI İLE BİRLİKTE.
ikibaloglanannesi 21 aylık Sabah 1 haşlanmış yumurta biraz domates biraz salata beyaz peynir ve yanında kefir içti. Öğlen patates yemeği yedi Ara öğün 1 kase yoğurt yedi 2.ara öğün yemedi bugün uyudu Akşama da çorba ve makarna yiyecek bizimle ayrıyeten ona 3-4 adet köfte kizartacağım
Eylul301023 gokcemericc sabah avokado,muz,peynir,yumurta,zeytin,ekmek yedi. Öglen ezogelin çorbası içine tam buğday ekmeği doğradım onu içti ara öğün yoğurt dedi şimdide tavuklu pilav yiyecek😂