tazecikanne45 Arkadaşımıza ev görmeye gıdıcez. Ev hediyesi olarak ne önerirsiniz? Evde el işlemesi güzel bi sofra bezi var. Yanına da havlu falan koysam ayıp olur mu acaba? Öyle fincan saat falan almak istemiyorum. Evinde herşeyi var. Farklı bişey almak istiyorum
Parsongan tazecikanne45 Bence gayet güzel. Bana herkes fincan getirmişti artık deliriyordum. Biri de şöyle adam akıllı havlu masa örtüsü runner veya kumaş supla almayı akıl edemedi. 9 takım fincanım var 😅
kbraalparslann tazecikanne45 Bana mutfak havlusu gelmişti valla çok sevinmiştim , en gerekli şeyler havlu sofra bezi supla bence gayet mantıklı
Aysgl-07 tazecikanne45 el örmesi bi çiçek buketi olabilir biz de geçen ay eşimin arkadaşına ilk defa gittik ben el örmesi lale buketi götürdüm çok beğendi vazosuna koydu hemen hem solup gitmeyecek bişey ve el emeği 🌺
kbraalparslann tazecikanne45 Mutfak havlum vardı ama sürekli leke oluyor çabuk pisleniyor flan bende almayı düşünüyordum iyi denk geldi 😃
Suphiye_mila13 tazecikanne45 sunumluk servisler oluyor ayaklı falan öyle de olabilir kullanışlı oluyor veya klasik bir nevresim seti herzaman kullanılabilir ve ihtiyaç