biradamavisi Kızlar annemin karağirerindw metastaz var malesef. Öncelikle dualarınıza talibim. Enginar yapmam lazım karaciğere en faydalı sebzelerden olduğu için. dondurucumuzda 2-3 tane var. Nereden temin edebilirim pazarda da yok. Mevsimi değil diye sanırım.
kader539_ biradamavisi Allah şifa versin inşallah .benimde yıllardır karaciğer enzimlerim çok yüksekti şimdi sınırda yüksekliği acaba ne yapmam lazım nasıl bir yol izlemem lazım yaşım 28
arelinannesi1 biradamavisi balıklı ovada çok yetişiyor ama büyük ihtimal stoklayan vardır yarın anneme sormam lazım haber veririm size takip ettim postu
eebru1234 biradamavisi ben daha yeni A 101 den aldım içinde 5 adet var. Hazır garnitür alıyorum çok güzel oluyor. Nefis yemek tarifleri kanalından bak yapılışına YouTubedan hep o şekilde yapıyorum. Zeytinyağı olmazsa olmaz. Zeytinyağlılar dinlenirse daha güzel oluyor 🙏
biradamavisi eebru1234 marketlerdekilerin içinde koruyucu oluyor diye tercih etmiyorum. Maalesef paketli hazır olan her şey kanser hastaları için daha da tehlikeli..
Cennetmahallesipembe Marketlerde kavanozlu çanakları satılıyor eğer yapraklarından çay falan yaparız diyorsanız aktara sorun bide takviye formunda satılıyor ona da internetten bakabilirsiniz
biradamavisi Cennetmahallesipembe yok bitki çayı gibi şeyler tüketmesi yasak yemeğini yapacağım. Ama marketlerdeki kavanozla ürünlerde koruyucular katkı maddeleri oluyor ondan tercih etmiyorum
_YanakReisinAnnesii biradamavisi oğlum için kullanmıştım. Instagram dan bi sayfadan almıştım sorunsuz gelmişti ama sayfayı hatırlamıyorum maalesef.
biradamavisi _YanakReisinAnnesii anladım birçok sayfa var artık olmazsa herhangi birinden sipariş vereceğim
_YanakReisinAnnesii biradamavisi bende aynı bu şekilde birinden sipariş verdim problem de yaşamadım sizde yaşamazsınız inşallah geçmiş olsun 🙏🏻
Cennetmahallesipembe biradamavisi kavanoz usullerinde olmaz koruyucu aynı evde konserve yaptığımız gibi yapıldığı için muhafazası kolay o yüzden konulmuyor gene bi bakarsınız