Shehzade_annesi Merhaba anneler . Benim oğlum 2buçuk yaşında hala bez kullanıyoruz ve çıkartmak istiyorum. Lütfen kendi tecrübelerinizi paylaşa bilirmisiniz sıfırdan. Çok zor geliyor bana bu süreç🥺
lidokain Shehzade_annesi valla çok zor ama siz ve bebeğiniz hazırsa baslayn sabırlı olun. Ona önceden artık büyüdüğünu bez bırakma zamanı geldiğini anlatın. Ben bebek klozet şeklinde lazimlik aldım onunla başladım ilk 10 gün kacirmalar oldh inatlaşma oldh ama sonunda alıştı. Hiç kızmadım sürekli anlattım Ara ara gün içinde çiş var mı diye sordum yok desede kaçırdı alt islatmasina müsade ettim ki rahatsız olsun. Böyle böyle alıştı valla sukur
Shehzade_annesi lidokain Ben hiç kendimi hazr hiss etmiyorum🥺 benim bebeğim duş alırken bile yapmaz ya altına kaçıracak ya da beze Çişin varmı diyorum yok Çiş yap diyprum yok Çıldırıyorum Lazımlık bende aldım şirin birşey Onada pantalonla oturuyor çıkartmıyor
lidokain Shehzade_annesi evet evet oturtmak bile sorun oluyor Allah kolaylık versin ama kararlı olun pes etmeyin. Baktınız ogrenemeyecek gibi zorlamayinda