Muemruvte tabagi bardagi kasesi oioi marka ayrica bir sette e bebekten almistim markasini hatirlayamadim termosu baby me suluk avent yalniz hic kullanmadik oglum bardakla icmeyi seviyor 😂 philips wasabi aldim kendisi elim ayagim olur iyiki almisim dediklerimden onluklerimizin biri oioi marka digeri civil civil olan.uzun kollu bebek suyu aldim irmik vs gibi seyleri makarna vitmadan aldim mama sandalyemizi bimden indirimden almistik cok memnunuz myceyin kasiklari var onlar isime cok yaradi aventin kasigi cok ufak kullanmadim diyebilirim mama sandalyesi bulunmayan yerlerde kullanmak icin sandalyeye baglama aparati aldim birsuru cam kapakli sise aldim yine bimden yeri geliyor yogurt mayaliyorum yeri geliyor yemegini koyuyorum yeri geliyor irmigini pirincini vs koyuyorum mutlaka alin dediklerimden sikma kasik aldim haznesi büyük disarda yedirirken buyuk rahatlik seramik bicak ve soyucuyuda minisodan aldim 💃 hangisi gereksiz dersen ve kullanmadin dersen bizim icin avent suluk ve yine avent mama kasigi derim ekstra merak ettigin birsey olursa da yardimci olmaya calisirim 🙏