Zmc27 Kızlar altın küpe almayı düşünüyorum. Nasıl bi model alayım ilk defa alacagım. Her gün kullanabileceğim takacağım bi model olsun. Gece uyurken çıkartmayayım
asrinhatasi Zmc27 Benimki bundan, bu boylarda zevkinize göre alın hem rahat hem de kulakta belli oluyor ağır duruyor.
Ladimaki Zmc27 kuyumcuda sürekli kullana bileceğim küpeler den isteyin onlar size gösterir birsürü model. Benim ki çiçekli hafif sallanan model fotoğraf atmayı pek başaramıyorum yoksa atardım.
axoyfatma Halka olabilir çok güzel duruyor, halkanında çeşitleri var tabiki zevkinize kalmış bişey ☺️
balinayakafaatanhamsi Ben kendi kupemden çok memnunum. Adi ney diye geçiyor bilmiyorum da. Öyle sallananlardan değil. Kulağa bitişik çivi gibi olanlardan da değil. Yan tutunca U şeklinde gibi duruyor. Anlatabildim mi bilmiyorum.
Seryy_ Zmc27 yıllardır küçük top küpe kullanıyorum, uyurkende problem yaşamıyorum hemde oğlumun kulağımı çekiştirmesine fırsat vermiyorum 🫠
butterflyy_ Zmc27 canım ben de düşünüyorum ajda bileziklerin küpe versiyonu çıkmış onlar güzel bakabilirsin
Nur2021 Zmc27 ben halka model almistim, ama gece rahat ettirmez bence, evde bile takmiyorum aslinda :)) bebis kulagimdan cekistirir diye
Ocakalti Zmc27 günlük kullanıma uygun, çocukların ve kıyafetlerin takılmayacagi en güzel.kupe top kupe modelleri bence, bende öyle kullanıyorum tavsiye ederim