kumimom Kızlar düzenli yürüyüş yapamadığım için diyetisyen bu ikisini önerdi. Aranızda bunlarla çalışan sonuç alan var mı? Sizce hangisi daha iyi? Şimdiden teşekkür ederim🌸
pozitifanne06 kumimom ikisini de denedim Leslie daha sürdürülebilir bence. Çünkü Chloe ting yapınca her yerim ağrıyordu bi daha da yapasim gelmiyodu. Hem leslieyi bebiş kucağınızda iken yapabilirsiniz çok eğlenir minnos
Cigdem61 kumimom ikisinide yaptım kesinlikle chloe çok etkili amaaa sürdürülebilir değil videolar kısa ama zor ve bir süre sonra bırakıyo insan ister istemez. Leslie çok daha uzun süreler yapılabilir ve etkili diyetle birlikte çok güzel inceltiyor. Hamileyken bile 5 ay yaptım leslie.
bikahveicelimmi kumimom leslie ile başlayıp biraz forma girince chloe ting devam edilebilir başlangıç için chloe daha zor kalıyor heves kırabilir
Zelisblt kumimom Chloe inanılmaz etkili ,ilk bir hafta çok yorucu oluyor ama devam ettirirsen en fazla 20 günde istediğin görüntüye ulasiyorsun , eskisi gibi yorucuda gelmiyor
balbocegimely kumimom ikisini de yaptım. Hareket etmek için leslie kilo vermek, fitleşmek için cloe bence. Cloe de çok ciddi fark gördüm ben. 14 günlük program yapmıştım.