Zlm sedaasc 6 aylık koymuştum ama uzun süreler koymadım bi işim varsa ona koyup yanımda tutuyodum. 10 aylık olunca içinden çıkmaya başladı kaldırdım
Myrtle sedaasc 6 aylik 10 dk ile basladim simdi 6 ay 6 gunluk 20 25 dakika duruyor. Oturmak ya da yatip yuvarlanmak istemiyor yurutecle gezmek istiyor. Yan yan surte surte geziyor. En alt kademede parmak ucu da basmiyor. Doktorlar önermiyor cok alistirmamaya calisiyorum bakalim
sedaasc @“Zlm”# Zlm 6. Aydayız ana kucağında durmuyor artık. Sürekli kucak istiyor yere bırakıyorum çok fazla durmuyor . Sürünme değil de kendini ittirmeye çalışıyor tam emin olamadım. Yürütece koysam mı koymasam mı?
Zlm sedaasc boyunu düzgün ayarlayıp kısa kısa koyabilirsiniz bence bastığında parmak ucu olmasın ona dikkat edin
oncul Valla benimki 5 aylık gün içinde bindiriyorum iş falan yaparken oda baya seviyo , yön becerisi gelişti. Gidip biyerlere dokunuyor dikkatini çekiyor. 20 dk dan fazla olmamak kaydıyla bindiriyorum. Gelişimine destek sağladığını düşünüyorum.
ebru3457 sedaasc 5 aylıkken 5 10 dk koyuyordum sadece uzun süre hiç koymadım 7 aylık olunca bindirmeyi bıraktım binmek istemiyor koyarken ya ağlıyor yada sıkılıyor ben aslında hiç koymayı düşünmüyordum ama birisi verince 2 aylık kullandık sadece günde 15 20 dk en fazla şimdi 8 aylık oldu bende kaldırdım