Canimyavrumveben Normalde 21 aylık kızımın ayakta sallanma huyu yoktu ama 46 günlük kardeşi doğalı direkt yatmıyor ayakta sallatiyor. Şu an sallıyorum yeni doğan diğer odada ağlıyor 😫 çok zormuş iki çocuk gelmeyi düşünen varsa iyi düşünsün🥺
Ess92 Canimyavrumveben aynı durumdayım küçük kızım 4 aylık olacak 10 güne özellikle emzirirken krizlerimiz çok oldu. Birini ayağımda sallarken birini kucağımda sallamaktan o kadar yoruldum ki anlatamam. Kesinlikle çok zor 2 yaş farkı
Melek2845 Canimyavrumveben 7 yaşında oğlumla bile bebeği uyutmak çok zor zırt pırt geliyo bişeyler soruyo bişeyler istiyo bebek dogdugundan beri gece uyanıp yanımıza gelmeye başladı yani yaş farketmeksizin cocuklar huy değiştiriyor
kubrayuksell Canimyavrumveben büyükle uğraşmak küçükten daha zor oluyo heleki yaş aralığı az olunca ben de yeni doğum yaptım gerçekten zormuş Allah annenlerin yardımcısı olsun hele tek başına bakanların 🤲🏻
Aseliiimmm Canimyavrumveben kızım 4 yaşında diğer kızım 5 aylık ben bile zorlanıyorum Allah kolaylık versin size
210796 yenidoganida kucaginda pispisla baska care yok.bizde kizim 1 aylik oglum 5 yasinda yine zor.ogluma yapma etme demekden bagirmakdan deliye dondum artik.
Ess92 Canimyavrumveben vurma huyu hiç olmadı kardeşi doğduktan sonra da olmadı. Aama kardeşinden görüp emzikleri tutmaya başladı 🥲
210796 Canimyavrumveben Azerbaycanda 5 yasinda kres bitiyor okul donemi basliyor artik.1ci sinif degilde 1ci sinif oncesi yazma okuma ogretiliyor
Fatmauslu Canimyavrumveben bizimde yaş farkı 5 ama bizimde aynı ben küçük oğlumu uyuturken gelir birşey sorar WC gider kapıyı sesli açar hep uyaririm aynı yani. Bazen beraber uyuturum kıpır kıpır olur küçüğü uyutmaz . Yanliz değilsin