mira1224 Çocuğuna alelrji testi yaptıran var mı? Birşeye allerjisi çıkmasa bile allerjik olabilir dedi doktor
Ess92 mira1224 bebeklerde kanda negatif geliyor dedi bizim doktorumuz. Yani olumlu geldiğinde alerji var diyoruz olumsuz geldiğinde direk alerji yoktur diyemiyoruz dedi. Direk diyet başladı
kirazmevsimi_ mira1224 kakada hep kan vardi testtede kan cikti gaitada. Ama kan testi hep negatifti bizim. Mecbur dikkat ede ede gidiyoruz mesela cevize şuan alerjisi var .
pozitifanne06 mira1224 yaptırdık ve test sonucu gayet net şekilde bize neye alerjisi olduğunu söylerdi belirti vermeyenleri bile
linamom3 mira1224 deri testi yaptırmayı düşündünüz mü? Biz hiç kan testi yaptırmadık deri testiyle yumurtaya alerjisi olduğunu öğrendik
mira1224 Ess92 çocuk doktoru bize öyle dedi test sonucumuza bakıp, ama alletji doktoruna götürdüm biraz önce geldik, oda dedi ki ortası yok negatifse negatiftir, tekrar da testleri yapmadı
mira1224 Ess92 şuan 3 oldu biz 1 buçuk yaşında allerji testi yaptırmıştık birşey çıkmamıştı. Ama çocuk doktorumuz çıkmasa da alerjik belirtileri var diyordu hep şimdi bugün tekrar alerji doktoruna götürdüm sürekli hasta olduğu için, allerji doktoru da teste baktı 1 buçuk sene önce ki çıkmamış birşeu dedi olsa çıkardı o sebepten yok diyo. Hatta dedi ki bi insan ya hamiledir ya değildir. Hamile Gibi olamaz Buda öyle ya alerjisi var yada yok olsa testte çıkıyor diyo
mira1224 pozitifanne06 yani allerjisi çıkmadı kızımın alerjik değil o zaman. Çocuk doktoruna söylüyorum çıkmadı diye bana diyor ki çıkmaması alerjik olmadığı anlamına gelmez
kirazmevsimi_ mira1224 belli ama ne yollardan geçtik her şeyi deneye deneye en ince ayrıntıdına kadar baka baka ilerledik en son anladık nelerde oldugunu.
kirazmevsimi_ mira1224 hayır cıkmadi. Sadece kakada pozitif denildi sut ve sut urunleri ama bizim çoklu besin alerjimiz varmıs.
mira1224 pozitifanne06 sık hastalanıyor hastalanınca kolay atlatmıyor öksürük hapşırık oluyor hava kullanması gerekiyor ondan çocuk doktoru hep allerjik diyor
yagizinannesi0606 mira1224 evet süt alerjiniz vardı 3 kere deri 3 kere kan verdik çıkmadı ama belirtileri vardı fazlasiyla