marsiyen Bir banka kredi kartım için 569 lira kredi kartı aidatı kesmiş böyle bir durumda aidatı iptal ettiren oldu mu? Teşekkürler.
iremaydmr marsiyen evet müşteri hizmetlerine söylediğinizde parayı iade ediyorlar ben hep o şekilde yapıyorum
Gamzeeeee96 marsiyen Benden de kesilmişti arayıp iptal ettirdim ama sonrasında kesileceği söylendi 1 yıl tamamlandığında daha doğrusu kesinti yapıldı yine
imaddesi marsiyen ben bir kere Yapı Kredi den sadece yarısını alabilmiştim. İş Bankası için hala ödemedim iptal de etmiyorlar. Kartı kullanmıyorum bile yani. Öyle sadece kart aidatı borcu ile duruyor.
[silindi] marsiyen Her banka iptal etmiyor maalesef geçen sene yarısını verdiler bu sene hep aldılar başka bankaya geçtim bende
Asyabuse Ben daha önce denedim iptal ettiremedim yapıkredide ama 2 sene önce falandı. Geri ödeme alamazsanız Her bankanın aidatsız kartı var kartınızı onla değiştirmesini isteyin ki seneye ödemeyin en azından
Winnithepooh marsiyen 689 TL odeyechim bende iptal için talepte bulundum daha karta basvuraki yılım dolmadı Nisan’da dolacak yıllık aidat ücreti alıyorlar sinir oldum ama iptal kabul edilmedi mecbur ödeyeceğim
Winnithepooh [silindi] vallahi sormayın neler dedim neler sonuç oduyecegim mecbur her yılın 11. Ayında alırmış Denizbank aidatı dedim ben 10. Ayda kart basvursam yine mi alcaktiniz evet diyor 🥴