aylizinannesiiii Kızlar dört yaşında kızım iki yaşken tuvalet eğitimini tamamladik iki senedir herşey çok guzelken iki gecedir yatağına işiyor hemen kalkıp bana söylüyor gece hiç tuvalete bile kalkmazdi niye böyle oldu iki gündür bilemedim fikirleriniz var mı
Baklavanida aylizinannesiiii benim kızım küçük ama bizde 18-19 aylıkken tamamlamıştık tuvalet eğitimini şuan 22 aylık geçenlerde 3 gece altına kaçırdı annemler üşümüştür dedi belki ondan olabilir sizinkide
Duriskonunannesiii aylizinannesiiii idrar yolu enfeksiyonu olabilir ,gün içinde çorapsız geziyorsa olabilir ,sıvı alımı uyumaya yakın fazlaysa olabilir
CankizimRavzam aylizinannesiiii 5 yasa kadar alt kaçırması normal annesi birden bire olmasida olağan bir durum benim kızım da 2 yaşındayken cis eğitimini verdim 3 buçuk yaşındayken alt kaçırma sorunu yaşadık ama her gece isiyordu altına 5 yaşına girecek ve düzeldi su anda bide takip et mesela yattıktan ne zaman sonra altına kaçırıyor bizimki yarım saat 1 saat sonra altına çiş yapar bende uyutuyorum 45 dk bekliyorum uyandırıyorum kızımı hadi annecim çiş yapalım diye çişini yaptırıp tekrar yatırıyorum ve yapıyor da yani bunu bu şekilde yaparsan çözüm bulursun ayaklarını sıcak tut kabızlık için de zeytinyağı içir kuru kayısı yesin ve lifli gıdalar tüketsin bol bol kefir ve ev yoğurdu da önemli
aylizinannesiiii Ardenaden hayır çiş yapıyor dişleri fırçalıyor yatıyor sabaha karşı iki gecedir gelip altıma isedim diyor şok oldum
aylizinannesiiii Baklavanida kabızlığı var şu ara ıkınınca mı kaçırıyor acaba bilemedim bende ya daha yeni antibiyotik bitirdik boğaz enfeksiyonu vardı
aylizinannesiiii Duriskonunannesiii yüksek dozlu antibiyotik kullandı boğaz kulak için ama aşırı kabızlığı var ıkınmaya mı çalışırken işiyor bilemedim iki günde şok oldum rutinlerimiz syni sıvı alımı da yapmıyor çok üzülüyorum
aylizinannesiiii CankizimRavzam ay imi senedir hiçbirşey olmayınca aniden isteyince bir şoka girdim sabaha karşı işiyor kalkayim gece çise kaldirayim bari 🥲 çok teşekkür ederim gece bile çise kalkmazdi kuşum ne oldu anlayamadım
CankizimRavzam aylizinannesiiii seni çok iyi anlıyorum annesi endişenide anlıyorum ama dediğim gibi normal ama tedbir amaçlı bir idrar tahlili verdir istersen sonuçlar temiz gelincede dediğimi yap gece cisine kaldır sorun ortadan kalkar zaten uykulu oluyorlar ve o anda da kısık sesle konuş onunla altimiza çiş yapmiyoruz cisimiz gelince uyanıyoruz diye ben böyle yaptım konuştum geçen gece beni uyandırdı kalkmış kendisi ışıkları açmış kakasını yapmış anne popomu silermisin kaka yaptım ben dedi uykusundan kalkıp yapmış ne güzel dedim başardık sonunda sende yaparsın annesi ılımlı yaklaşmak önemli ben bir kere bile kızmadım hergun nevresim yıkadım düşün yani