bebek21 annevebebegiii__ 8 aylık ve delirmek üzeriyim gece kalkıp saatlerce ağlıyor çıldırıcam bitmek bilmeyen bir atak şuan sinirden ağlıyorum uykusuzluktan ölücem artık Allahım yardım et bize
aysebb annevebebegiii__ 8-9. ayda atak ve uyku gerilemesi var ondandır bende yaşadım kızımda 1 haftadan uzun sürmüştü sanırım
Musuuko bebek21 bizimde öyle beyaz gürültü açıyorum uykuya biraz daha devam ediyor çok sık kalkmaya başladı her uyandığında emzirmiyorum ses açıyorum
bebek21 annevebebegiii__ benim uyuduktan sonra sorun başlıyor saat başı uyanıp çığlık çığlığa ağlıyor
MoonCrystal Kızlar mutlaka bir sebebi vardır atak deyip geçmeyin çözmeye çalışın uyuyor benim bebeğim 9 aylık olmak üzere
Musuuko MoonCrystal sizinde bebeğiniz uyumuyordu sanırım bir ara bir postta konuşmuştuk düzeldi mi sorunu neymiş
oznurarikan bebek21 benim bebeğim de 9 aylık gece saat başı uyanıp emmek istiyor iki emiyo geri uyuyo
Sedlife annevebebegiii__ şuan odadan daralıp çıktım sinir bastı 8 aylık kızım tam iki saattir uyutmaya çalışıyorum dört kez daldı geri kalktı öncesinde düzenimiz vardı rutin olduğu için uykuya geçişlerde o kadar zorlamazdı ama şuan direniyo yenidoğan döneminde bu kadar yorulmamıştım
Deletedmom192 Mom_98 bu aylarda yenı seyler ogrendıkce huysuz oluyorlar sureklı ogrendıklerını yapmak ıstıyorlar
aslymom Deletedmom192 sizin uyku gerilemesi varmıydı düzeldi mi yeni şeyler öğrendiği için kalkıyor beşiğine oturuyor gülüyor uyku 0 sanki asla dönmüyor uykuya geri hiç böyle bir şey yaşamamıştım of napmam lazım odadan çıkmamam mı lazım uyutana kadar yoksa salona getireyim mi