kuzeyselin Yarın görümcem ve kayınvalidem yemege gelicek şehir dışından geldi görümcem toplam 10 kişi olcaz menü fikirleri alabilir miyim bebeğim 5 aylık ona göre bi menü lütfennnn::))))
kader539_ kuzeyselin kalabalık misafirler için en zahmetsiz tepsi yemekleri oluyor tepsiye patates soğan tavuk baharat sos karıştır at fırına yanına da pirinç pilavı salata ayran mis 😀
buket08 kuzeyselin Çorba, Tavuk şiş fırında,pilav,kolay bir börek ortaya salata havuç tarator içecek yemek arkası çay kahve tatlı 2 yıllık evliyim menüm böyleydi kayınvalidemler ilk gelince
buket08 kuzeyselin veya çorba pilav börek patates püresi üstüne et sote ortaya salata ve bir çeşit meze buda diğer misafir menüm sabittir
yasminspars kuzeyselin ben meze seviyorum basit mezelerden olabilir Çorba Pilav Fırında tavuk ve ya sulu yemek (ben bazen ikisinin birlikte yapıyorum) Bir kaç çeşit meze Havuç tarator Mor lahana mezesi Kuru dereotlu cacık vs Ve salata ama düz çoban salatası değil biraz daha süslü bir şeyler
kuzeyselin Kontes0011 kader539_ ya çok basit olmaz mı 1.5 yıllık evliyim ilk defa evime yemeğe geliyor çünkü
Kontes0011 kuzeyselin Börek yap Salata Havuç tarator Sulu yemek yapmak istersen taze fasülye olur. Çorba yaparsın zaten