sedanurserhatlan Merhabalar kızım 2 yaşında. Vajinasıda pişik gibi kırmızı kaplı krem kullanıyorum ama geçmedi, önerisi olan var mı
papatyaebru sedanurserhatlan normalde benim kızım pişik olunca sudokrem geçiriyordu ama bu hafta pişik oldu normal ipliğe benzemiyordu kırmızı sivilce gibi pütür pütürlü poposu ne denediysem geçmedi neredeyse tüm kremleri denedim en son pudra vardı evde onu sürdüm baktım azalmaya başlamış şaşırdım bir hafta önce deneseydim kızım daha az acı çekerdi her pişik bir olmuyor deneyerek öğrenebilirsiniz pudra deneyin isterseniz birde belki geçer
xbebegimx sedanurserhatlan mavi hametan ve mustela karistirip suruyorum, iki surmeye geciyo bize en iyi gelen bu iki krem
yokcanimbenalmiyim Benim kızım da ishal olduğunda öyle pişik olmuştu. Eczaci trosyd krem verdi çok iyi gelmişti
humanur09 anneilekuzusu gerçek den talk pudrası çok iyi ben ek olarak hematen de kullanmıştım , kremleyip üzerine pudra döküyordum her alt değişiminde ,2 günde toparlandı
sedanurserhatlan Söylediklerinizin bir kaçını denedim, teşekkür ederim 🙏🏻 denemediklerimide denicem 🙂