beyzosduru ecrinpinar aşkım bende görüyorum bunu benim var bebek arabam ama çok ağır değiştirmek istiyorum nasıl memnun musun sürümü ve kendi hafif mi biraz fikir verirsen çooook sevinirim🤍
Gucluyummutluyumm ecrinpinar ben bu modelin yeni max halini kullaniyorum ama tam anlamiyla dik oturmasi yok hafif yatay bu modeldede bu mevcut mu?
ecrinpinar beyzosduru sürümü muhteşem tek elle açılıp kapanabiliyor tek elle de yönlendirebiliyorsun vallahi şimdiye kadar işkence çekmişiz travel kullandım çift yönlü kullandım bu mis gibiymiş .. ağırlığıda yok zaten valiz gibi çek çeği var genelde böyle bebek arabalarında ayak örtüsü vs olmuyor ama bunda var parasını hak ediyor almak istersen düşünme derim
beyzosduru ecrinpinar aşkım linkini atma şansın var mı ? 2 model var satıcı filan hangisinden aldın alayım🩷
Betulsark Joolz Aer+ yada yoyo ama yoyo o kadar sağlam ki eşim üstüne oturuyor hiç bir şey olmuyor kuzenimin cocuguna hediye olarak aldık bidahiki çocuğuma bende ondan alcam uçak için şehir içi için benim Cybex var ama o kadar memnun değilim maalesef