Tombikdonerartikcokpahali prenseslerinannsi siz SS atın buraya hemen anlaşılır veya özelden atin bana ben ne olduğunu diyeyim size
prenseslerinannsi Elifdemir1907 teşekkürler ederim eşimle ortak kullandığımız bir hesaptı böyle bir msj gelince ne yapacağımı bilemedim
Elifdemir1907 prenseslerinannsi canım dediğim gibi yeni dolandici yöntemi eşini falan da tanimiyordur eminim sizi taniyan biri değildir bakıp eşimin ismini öğrenip ordan tehdit etmiştir dolandırıcı para fln ister yada başka bişey isteyebilir daha büyük paralar istemek için kullanmak için engelle gitsin he dersen ben ugrasirim peşine düşerim şikayet et ama bişey cikicagini sanmıyorum 😊
kuzeyinannesi06 prenseslerinannsi canım nasıl bir mesaj geldıgını tahmin ediyorum az çok akravalarımdan iki üç kişinin başına geldi bi hesap işte açık fotoğraflarınız var sayfada yada eşimle beraber olmuşsun tarzı mesajlar ve link geliyor basarsan dolandılırıyosun yeni yöntem bu inanmayın engelleyin şikayetçi olsanızda bişey çıkmıyor uğraşmayın boşa hacker polis falan
prenseslerinannsi Elifdemir1907 Allah onlara yedirmesin çok çekindim öyle bir şey tabiki yok ama ne bileyim insanlar kolay yolla para kazanıyorlar
mervekb prenseslerinannsi bana da geçen ay tanımadığım bi bayandan ( muhtemelen çalıntı hesapti) birisi sizin hakkınızda çok kötü şeyler yazmış gördünüz yazmıştı. Ne yazısı dedim ekran resmi (iftira boyutunda içerik) ben itibar etmedim ama içime kuşku düştü biraz msjlaşma oldu ve bana link attı o linke girdim ama hesap bilgimi girmedim dolandırıcı olduğu aşikardı zaten. Hesap çalma için yapılıyor.
prenseslerinannsi mervekb İşsiz insanlar ne diye bilirim ki böyle bir şeyi duymuştum ama bu kadar yuva yıkan türde olduğunu tahmin etmezdim
Elifdemir1907 prenseslerinannsi ay hiç uzulmeyin kafaya bile takmayın be herkese yapıyorlar hangi sazan düşerse kafasindalar bu dünyada yedikleri üç kuruş öbür dünyada zebani tokmağı olarak onlara geri dönücek farkında değiller 3 kuruş para kazanmak için afedersin g.tümmz yirtiliyor onlarda o paraların peşine düşmüş yanlarına kalirmi dediğim gibi takma salla eşine de deki dolandırıcılar yeni taktikmis
auf Polis bulmuyor hatta konu adliyede savcılığa dilekçe bırakmak ile çözülüyor ama aylarca cevap gelmiyor bu durumu yaşayan tonlarca kişi varmış eşim öyle diyor bizlik bir durum yok siber suçlar ve savcılık ile çözülür ancak