faziletthr 4ay 3 günlüğüz. Şaka gibi ama 3 gündür emdiğim süt burnumdn geldi 🙈 herkes kendi çektiğini bilir ama sizin en zorladıgınız dönem hangisi oldu???
blackksea faziletthr ay bizde 4 ay 19 günlüğüz 19 gündür cocuğumun huyu suyu değişti resmen 5 aylık olmasını iple çekiyorum resmen
winchestera faziletthr işte bunu sormayacaktın şimdi her ayla alakalı bir zorluk yazan gelecek 6 ay 8 ay 10 ay😂 bizim de moralimiz bozulacak ben 4 ayı yeni atlattım sayılır tam atlattım da denemez
twobabymom_ faziletthr Ayyy o 4. Ay atağı 15 gun boyu ne çektim delirmek üzereydim resmen çocuğum 3 yaşında ikinciye hamileyim tek kötü hatırladığım 4.ay atağı
faziletthr blackksea geceleri etini sıkmışlar gibi bagırıyor mu 🥺 gündüz uyumakta istemiyor ne yapacagımı şaşırdm
ttgc00 blackksea 4. Ay atağı çok zor ama hemen 5. Ayda bitmiyor haberiniz olsun 😆😆5 ay 15 günlükten yazıyorum yeni yeni 4. Ay stepı bitti diyebilirim
ahlashilal nurkync ya bizde de bi diş sancısı var ilk defa oluyo diyorum acaba başka bi şeyi mi var çocuğun uyumuyo sürekli ağlayarak uyanıyo eli ağzında 6 aylık şu an sizin de buna benzer mi acaba başka bişey var da ben mi anlamıyorum
faziletthr winchestera herkesin dilinde 4.ay 9.ay ve 2 yaş var… ve bn bu ataklara hiç inanmıyordum (3 güne kadar) Allahm yaa.. ne saf ne temiz günler geçirmişim 🙈
faziletthr twobabymom_ Rabbim devamını göstermesinde bizde 4te ilk ve sonu yaşayalm yaa.. delirmek üzereyim deeee
elifzuleyhac faziletthr sen birde bir yas dediği zaman gör atağı 😂😂benim yediğim içtiğim burnumdan geliyor kızım sayesnde sağolsun
defnevedoruk faziletthr 20 aylık. en zoru 4. ay atağıydı ve şuan 2 aydır yaşadığımız 2 yaş sendromu bence😭
nurkync ahlashilal evet büyük ihtimalle sizinki de diş . Çığlık ile uyanmalar bu süreçte çok fazla ağlama krizleri .. uyku ile inatlaşıp uyumama ya da uyuyamama .salya çok fazla ve hafif ateşte var ama yükselmiyor . Sürekli ağzına birşeyler alıyor dişini kaşımak için .
ahlashilal arasdenizim siz diş sancısı için ne yapıyosunuz acaba bende diş kaşıyıcılar var başka jel falan kullanmıyorum