krn12 Ne kullanıyorsunuz? Penti kullanıyorum ben ama hep üstlerden taşma yapıp kıyafetlerde kötü duruyor. Bir de çok yıkadıgımdan hemen yıprandı. Siz neler önerirsiniz ?
Deletedmom139 krn12 e bebekten almıştım onu evde kullanıyorum rahat ama ince kıyagetlerde göğüs ucu belli o yüzden dışarıda normal sütyenlerimi takıyorum daha toplu duruyor tavsiye edebileceğim birşey gelmedi aklıma postunuz üste çıksın diye yazdım 🙏🏻🧡
Sultan2106 krn12 ben jiberden almıştm çok kotuydu civilde aldğm çok iyiydi ama goguslerim çok sarkık durduğu için dolgusuz sutyen takıyorum atletten daha kullanışlı geliyor hemde gogus sarkmasını onlemiş oluyorum
Rrraaaiiinnn Deletedmom139 merhaba e bebekten kapsiz baby Mom model mi aldınız ben ondan kullanıyorum dısarda gogus pedı ile kullanın ucunu belli etmez ben öyle kullanıyorum kaplı kullanmadım kac aydır rahatsız Oluru m diye zaten dısarda emzır ek buyuk sıkıntı bir de kap lı olması beni iyice yorardı
Moonlight19 Kesinlikle Dagi. Hem evde hem dışarıda kullanıyorum. İçine göğüs pedi koyarsanız uçlarla alakalı sıkıntı yaşamazsınız.
elifzeze krn12 ben NBB marka aldim 2 yıldır kullaniyorum memnunum destekli hem fakat demir olanını tavsiye etmem plastik daha iyi oluyor.