ankarahanimefendisi Merhaba iyi akşamlar kızlar. Ben aöf çocuk gelişimi iki senelik mezunum. Lisans tamamlama için acaba sadece dgs şansım mı var hiç araştırmadım size sormak istedim 😊
Husnur ankarahanimefendisi canım benim bence hiç tamamlama şuan genelde atamalar hep önlisanstan oluyor o kadar pişmanım ki lisans bitirdiğime tabi yinw sen bilirsin
amazontuba ankarahanimefendisi kaç mezunusunuz. 2014 ve öncesi mezunlar için sınavsız lisans tamamlama vardı hala devam ediyor mu bilmiyorum
mommmmmmm ankarahanimefendisi Olur tabiki snavda sadece Türkçe ve matematik var geçen seneki çıkmış Sorulara bakarak çalışın faydası olur
ankarahanimefendisi Husnur ben aslında sadece diplomam olsun diye tamamlama yapmak istiyorum iş için değil yani. Belki ilerde düşünürsem bir oyun atölyesi açmak aklımda ki🙈
amazontuba ankarahanimefendisi araştırırsanız görürsünüz 🥰 tüm sınıf arkadaşlarınim bu şekilde lisans tamamladı. Sağlıkta lisans tamamlama diye geçiyor. Ama sizin olmaz 2014 ve öncesine vardı. Hala devam ediyor mu bilmiyorum