Kızlar Merhaba
Kızım var 11 aylık oldu Aralıkta yaşına girecek nasipse inşallah. Anne sütü alıyor hiç mama vermedim sütüm var diye. Anne sütü alıyor diye doktor 6.ayda ek gıdaya geçmemi söyledi. 6 ayda ek gıdaya yoğurt ile başladık ama asla yemek istemedi yüzünü ekşitti , verdiğimizi geri çıkardı günlerce denedik, zorlayınca da morarana kadar ağlıyordu. Sevmemiştir diye sebzelere geçtik ama yine aynı tepkiler. Meyveleri geçtik aynı tepkiler. Kısacası 11 aylık olduk fakat asla ek gıda almıyor binde bir ancak bir kaç lokma yemek suyuna ekmek banıyoruz onuda sadece bir kaç minik lokma yiyor. Zorlayınca çok ağlıyor ağzını kilitliyor. Doktorun tavsiyesi ile blw yaptık fakat eline verdiğim herseyi mıncıklayıp yerlere attı. Geçen ay kontrolünde 8.600 çıktı yaşına göre iyi dedi doktorumuz. Tekrar yaş kontrolünde bakacağız kilo alımı yeterli olurmu bilmiyorum. Hiç böyle sorun yaşayanınız var mı? Kafama takmayayim diyorum ama asla bir lokma birsey yemiyor. Ne zaman düzelecek bilmiyorum. Biraz uzun oldu kusura bakmayın. Ama fikirlerinize ihtiyacım var 😒