Yagmursonrasitoprakkokusu Kullanıp faydasını gören var mı acaba? Beni bilgilendirebilir misiniz? Şimdiden teşekkür ederim 💞
fatmaa37demir Yagmursonrasitoprakkokusu 1 seneye yakındır kullanıyorum hem gece lambası yerine hemde evde ki nemi azaltsin diye
canan1905 Yagmursonrasitoprakkokusu asla bi işe yaramıyor keriz silkeleme amaçlı uydurulmuş ürünler bizide silkelediler siz kendinizi silkeletmeyin
yohh_yavv Yagmursonrasitoprakkokusu 3 senedir yatak odam da sağolsun iyi ışık saçıyor tam bir gece lambası başka bi halta yaradığı yok 😂
Yagmursonrasitoprakkokusu Olric11 @yohh_yavv @canan1905 ayyy kızlar iyiki yazdınız valla çok sağ olun 🤣 Ben de ikilemdeydim sayenizde tekleme düştüm ve almamaya karar verdim 🫶🏼🤣
Olric11 Yagmursonrasitoprakkokusu güzel karar bazı yerlerde görüyorum 400 500 lira ben 60 liraya almıştım
momybaby Yagmursonrasitoprakkokusu alin bence. canan karatayin kaya tuzu lambasi ile ilgili videolarını izleyin. bilimsel çalışmalarda varmis. hatta kaya tuzu magaralarinda astim hastalari bile tedavi olurmus
Anneko Yagmursonrasitoprakkokusu aman kocamda almış gelmiş hiçbir işe yaramıyor sadece gece lambası işte
Olric11 rana0234 pazar girişlerinde bazen görüyorum küçücük bir şey 400 500 benimki dev gibi üstelik 😅
rana0234 Olric11 ohh iyi kurtarmişsiniz ben de Çankırı’da birini bulsam bizzat oradan kaya tuzu ve lambasını isteyeceğim tabi bulursam😂🙏