yesimmmmmmm Merhabalar Evim 23 24 derece arası bebeğime ince uzun kol penye pijama ve 2,5 tog uyku tulumu giydiriyorum sıcak mı olur acaba rahatsız eder mi onu ince bişey mi örtmeliyim yoksa bu Seferde üşür diye düşünüyorum
cokbilmismom yesimmmmmmm çok fazla bence. Bizim ev 23 derece gece 1 tog tulum içine çok ince bir pijama takımı giydiriyorum bazen altını giydirmiyorum bile
ilayprensesim yesimmmmmmm bizim ev 24 derece kısa kollu zıbın üzerine 2,5 tog tulumla yatırıyordum sürekli kan ter içinde uyanıyordu. Artık sadece uzun kollu pamuklu pijama takımı giydirip üzerini peluş battaniyeyle örtüyorum uyku süresi arttı. Çocuk resmen sıcaktan uyuyamıyormuş 🤷🏻♀️ üşüyüp üşümediğini sırtından ve göğsünden kontrol ediyorum. Siz de o şekilde bakıp en doğru kararı verebilirsiniz
3kedili2bebekli yesimmmmmmm coook kalın 1 tog tulum içine kısa kollu zibin yeterli o bile terletir o sıcaklıkta
suheyla92 yesimmmmmmm o listelere guvenmeyin cnku yanlis bizim odaya gore uzun kollu badi ustu 2,5 tog gosteriyo ben ince tulumla giydirdim yine de usudu cocuk. Dun ince olmayan bi pijama uzerine giydirdim ck iyi oldu ne terledi ne üşüdü bebegin sicak soguk yatkınlığına göre ayarlamak lazim
gak ilayprensesim gogsu sıcak mi oluuor ben bakitorim oglumun gogsune soguk oluuor bazen sirt ds terledigi icin soguk oluyor diye dusunuyoeum
ilayprensesim gak benim kızım genelde yüzüstü yatıyor o sebeple göğsü terliyordu ve buz gibi oluyordu. Şimdi bakıyorum ne soğuk ne sıcak ılık oluyor hem göğsü hem sırtı. Terliyorsa soğuk olması normal ama terlemeden soğuksa üşüyordur.