darkparadisee Dün yenidoğan bebeğime emzik verdim akşam 6 dan sabah 3 e kadar ağladı en son çağre emzik vererek uyutabildim aranızda böyle yapanlar var mı
Uykusuzhergeceeee darkparadisee karnı tam doyuyor mu? Kaç günlük gaz olabilir ben hiç emzir vermedim çünkü kabul etmedi
Sebusebu darkparadisee ne kadarlık bebeğin? Ben kızıma 2. Haftada emziğe baslamıştım ama kilo alımı iyiydi doyduguna emindim.
suheyla92 darkparadisee verilir ben 13 gunlukken vermistim susmadigi uyumadigi bi gece bizi kurtarmisti
darkparadisee Uykusuzhergeceeee 6 günlük emziriyorum 2 saatte bir ama sağıyorumda sağıncada geliyo dün topuk kanı alınmıştı onun huzursuzluğumuydu anlayamadım
Uykusuzhergeceeee darkparadisee gaz sancıları başlamış olabilir. Ayaklarını ve karnını sıcak tutun. Gazını mutlaka çıkartın
aysi9898 Ben doğar doğmaz verdim emziği aldı meme reddede yapmadı şuan 2 ay 20 günlük hala uykuda geçişlerde emzikli yapıyoruz onsuz uykuya geçmez geçince atar
belismomsss24 Bence kesinlikle verilmeli. Benim bebeğim emmeden uyumak istemiyodu çok emdiği içinde kusuyodu . Simdi uyumak istediğinde emziğini verip uyutuyorum uyuyunca ağzından atıyo. Doğumdan 15 gün sonra verdim meme reddide yaşamadık.