Mom084 3 4 gündür bı burun tıkanıklığı yaşıyorum kızımda malesef hastanelerdeki mikroptan dolayı gitmekte istemiyorum.surekli temizliyorum akmıyor burnu ama tıkanık evde yapabileceğim bir şey onerilebilcek birisi var mı acaba 🥺🥺🥺🥺😭😭
DenizAlpinAnnesi Mom084 kendi doktoru yokmu canim benim oglumda burun tikanikligi vardi sonra kuru öksürük geldi hapsurma bikac gün sonra balgamli öksürük basladi mecburen hastaneye getirdim rsv virüsü cikti suan hastanede yatiyoruz 3 gündür yani burun tikanikligi deyip gecme allah korusun
Zeynebsmom Mom084 bizim doktorumuz zaditen şurup vermiştim 1 çay kaşığı 6 aylık bebek için içinde kortizon var sıkıntı olmaz ama yine de en son çare verin çok iyi geliyor demişti biz almadan geçti çok şükür
Dunyamsensn2008 Mom084 Çok ağır bir durumu yoksa baş ucuna soğanı bölüp koyun açılır.Serum fizyolojik de sıkabilirsiniz.Gecmis olsun
boysmom_ Mom084 eğer sadece burun ise ( yani herhangi bir rahatsızlığı yok ise ) açmak icin tek önerim udu hindi yağı alın burun deliklerine damlatın bir süre sonra da aspiratör ile çekin . Çok faydasını gördüm
Mom084 DenizAlpinAnnesi tabiki kendi doktorum var. Bı hafta sonu dışarı çıkmakla burnu aktığı için çıkmıyoruz ki bu kadar hastaneler mikrop yuvasiyken gitmek istemiyorum .
Meyra1 Bizimde burnumuz tıkalıydı ates yaptı kızıma doktora gittik calpol ve fizyolojik serum verdi ates düştü burnumuzda geçti ams sanki balgam var tahlillerde temiz çıktı . Öksürük kafamı karıştırıyor
Mom084 Meyra1 fisyolejik serum ben bı kaç video izledim de siringayla mi yaptınız acaba hiç durmuyor bizimki babası ve benim tutmama rağmen korkuyor yarısinoylece gidiyor 🥺
Meyra1 Dorukegeninannesiyoj tek kullanımlık tüplerde verdi doktor bize sonra temizledim on dakka sonra ama yine bile tıkalı😫😫
Mom084 Dunyamsensn2008 ya soğan olabilir denemedim yarın götürcem banyoda sürekli temizleme yaptım ama bugün daha hafif geçirdi işte yinede tedbir amaçlı aile hekimine götürcem
Mom084 Meyra1 valla bizde hasret kaldık dışarıya eşim çıkalım dedikçe çocuğu bahane ediyorum mecbur 🥺
Dunyamsensn2008 Demirmoms Yani ben kullandım gözünü yakmadı üstüne de on -onbeş tane karanfil koyun iyi geliyor.
Mom084 boysmom_ aaa yeni duydum yeni gekdim aile hekiminden fizyolojik serum verdi 2 3 gün konrtl edelim dedi bugünde asi gunumuzdu o yüzden kaldı asimizda