rth Namaz kılarken odanın Kapısı kapalı oluyor çıkmasın bir yere diye oda gelip önüme oturuyor namazı Allah için kılıyorum ama önüme oturunca sıkıntıya giriyor mu onu bilmiyorum 1 yaşında anlamıyor da oyun sanıyor
hunilimomy rth oğlum küçükken kayinvalidem namaz kılarken önüne gecerdi ona sorduğumda cocuk bilmiyor Allah kabul eder demisti ama ne kadar doğru bilmiyorum
daha_ben_buyumemisken rth ben çok seviniyorum öyle durumlarda özellikle yapma etme demiyorum. Namaz kılınan bir evde büyüdüğü için şükrediyorum, seni mutlu gördükçe o da sevecek Allah’ımizi
Mavili-mavilimorcicek rth Hiç dokunmayin,o kildiginiz namaz o kadar kıymetli oluyor ki.Benim kız da sırtıma çıkar,gözüme parmağını sokar vs.Anlamiyorlar tabi ama benim hoşuma gidiyor.Dusunsenize sıkıntıya giriyorsunuz ama zamanınızı ayırıp namazı da ihmal etmiyorsunuz.🥰
Bennureyla rth nerden anlasın bir şey olmaz. Size eşlik etsin daha güzel. zamannla öğretirsiniz zaten
yenianne01 rth hayır tabikide canım hiç sakıncası yok peygambe efendimizin torunlarıda namaz kılarken başına çıkarlarmış yanında oynarlarmış ben şükür kılıyorum çoçuklarım hep ben namaz kılarken yanımda oynadılar önüme yatarlar şimdi en küçük oğlum 17 aylık sırtıma çıkar kucağıma yatar ne güzel bizimle beraber çoçuklarımızda şifalanıyor💙