alyazlhaygtt Kızlar 8 günlük bir kız bebeğim var bu gün sol gözü çapaklanmaya başladı. benim gibi bu durumu yaşayan var mı ?
mero_81 alyazlhaygtt biz yaşadık canım netildex diye göz damlası kullandık hiçbi işe yaramadı 5 ay boyunca boşyere kullandık sonra eczacı başka bi damla verdi 4 günde geçti. Ama senin doktora götürmem lazım daha 8 günlükmüş bebeğin damla yasak olabilir
asel0404 alyazlhaygtt bizde de vardı 2 ay boyunca geçmedi göz doktoru 1 yaşına kadar normal dedi gözyaşı kanalları çok darmış bebeklerin kendiliğindej geçiyormuş . Ama bir pamuğa anne sütü damlarit sil o biraz etkili oluyor
metehansmomm alyazlhaygtt bende yenidoğan döneminde yaşadım annesütü ve çayla sildim hep öyle geçirdim
aleyyyl07 Yok yok hiç birsey sürme gözüne kendi sütünden bir damla al eline gözünün heryerini sil içine gidersede korkma benim bebeğim de oldu doktor tavsiyesi yaptım ertesi güne tertemiz oldu
Greeneyes Bizimkide geçmiyordu 2.ayında doktora götürmüştüm çapaklanma olduğunu söyledim netilcin diye antibiyotik li Damla verdi 1 hafta kullandım geçti çok şükür 5aylık oldu
alyazlhaygtt Bebis çok küçük daha cesaret edemiyorum damla kullanmaya anne sütü fayda eder mi deneyim