pinkcat Kuruyo ve kaşınıyor sizce nedir bu egzama falan mı sürekli nemlendirici sürüyorum etki etmiyor ne sürmem gerekir ?
beyzzsenturkk_ pinkcat ben deterjana çıplak elle dokundugumda böyle oluyor şu an benimde böyle çok çok kaşınırsa iğne vurulmaya gidiyorum
babyyazgan pinkcat benimde ellerim böyledi sürekli yıkamaktan deterjandan vs oluyor dedi doktor. Egzama demişti bana ilaç kullandım çok çok iyi geldi 2 günde iyileşti. Birde kaşındığı zaman inanılmaz duramıyordum canımda acıyo kanıyodu kaşıdıkça ☹️ İlaç; momecon bu krem 2 günde geçirdi. Eğer reçeteli satılmıyorsa koşarak al boş olduğun bi vakitte sürmeni tavsiye ederim epey yağlı bi krem çünkü. Umarım iyi gelir geçmiş olsun 🫶
Papatya-eylul88 pinkcat ben deterjan ve turşuya dokununca suyuna böyle oluyordu sonra ne olduysa kendi kendinw gecti
sirinpatates pinkcat soğuktan bendede oluyor detarjandan sanıp detarjan değişikliği yaptım ama maalesef kış aylari başlayınca tekrar oldu benim daha da kötü böyle kuruyup çatlama gibi oluyor sonra çatlak yerler kağıt kesiği gibi kesik olup kanıyor bepanthol nemlendirici ve madecasolu karıştırıp sürüyorum doktor önerdi benim hamilelikte başladı ilk 2 yıldır kis ayları gelince yine oluyor
BskSrc pinkcat ayyy şuan benim elim de aynısı. Hatta sizinkinden daha beter. Stilex kullanıyorum ama asla fayda etmiyor
beyzzsenturkk_ pinkcat stilex kullandım ama iğnesiz geçmedi bende egzama değil alerji olarak değerlendiriliyor egzama icin döküntü gerekiyor ellerinizde sanırım sadece kaşıntı ve kabarcık var önce uyuz olup olmadığınız soruluyor sonra da alerjik denilip iğne yazılıyor uyuz değilseniz alerjiktir
beyzzsenturkk_ pinkcat alerjidir o zaman dediğim gibi imkanınız varsa acile görünün onlar önlem amaçlı soruyorlar uyuzsa ona göre tedavi uygulamak icin
babyyazgan pinkcat bende uyuz mu diye korkmuştum öğretmenim okulda öğrenciler de yaygın ama değilmiş şükür egzama dedi doktor egzama gibi görünüyor sizinki de rahat olun 🌸
rana0234 Yok uyuz olsa her yere bulaşır,aile fertlerine de bulaşır.Gece kaşıntıları artar, duşta sıcak suda çok kaşınır.İyiki de değil.Berbat bir illett.Bence de alerjik bir durum veya egzema olabilir.Gorunmekte fayda var
pinkcat rana0234 gittim doktora dermatit dedi madecoassol verdi. Aynen öyle aman Allah korusun uyuz zor
pinkcat babyyazgan madecassol u kullanayım geçmezse dediğiniz kreme bakiyim benimki de deterjandan oldu muhtemelen.. teşekkür ederim
elifbarcin65 pinkcat madecassol egzemayi geçirmez canm DERMOVATE (kahverengiye) olanı dene iyi bir merhem