funda94 Merhaba kızlar, suan 3bucuk aylığız sünnet için ideal zaman ne zaman, tecrübelerinizi yazar mısınız Bez zamanı mı olmalı bez sonrası yaş alınca mı
Heymomyy funda94 1 yaşında yaptırdık oğluma ama keşke daha erken yaptırsaydım hareketlendikten sonra zor oluyor durmuyor o yüzden ne kadar küçükken yaptırırsan o kadar iyiii
kanalizzze59 funda94 tam 3.5 aylık bence en idealı biz ozaman yapmıştık hem aşı yok o ayda iyi oluyor
yohh_yavv funda94 3 aylık iken yaptırdık oğlum hiç bilmedi iyi ki de yaptırmışız şöyle bi 5.-6. Aya bıraksak asla durmazdı ortalığı yıkardı bence tam ideal zaman 3.-4. Ay arası
tontonannesi funda94 2. Ayına girdiği gün yaptırdık. 1 numara büyük bez taktım karton bardak koydum. Sadece ilk çişte ağladı sonra ağrı kesici bile vermedim. Çok şükür farkına varmadan atlattık 😍
Heymomyy funda94 bardak koymuştum o yüzden bezle teması çok olmuyordu çiş yaparken ağlıyordu hemen yıkıyordum kremini sürüp kapatıyordum ilk üç gün ağladı çiş yaparken sonra zaten toparlamaya başladı dikişsizdi lazer kesim oldu klipsli
G123l funda94 kesinlikle bezliyken yaptır hatta şimdiden yaptır geç bile kalmışsın ben 2 aylıkken yaptırmıştım ne çocuk bildi ne ben anlamadık bile oldu bitti büyüdükçe hareket etmeye başladığı için daha çok acıyacak hareketsizken yaptır
eliifyavuz00 funda94 bir aylıkken yaptık çok şükür bir haftada tamamen iyileşti ne kadar erken o kadar iyi
birbebekle funda94 şuan tam yaptıracağınız zamandasınız😻 biz 4 ayı geçtikten sonra yaptık ve dönmeye başlamıştı artık o yüzden korkuyorduk çok şükür bir şey olmadı farkında bile değildi ama 3 aylıkken yaptıralım demiştik😊
monarosealp34 Bende 22 aylıkken yaptırmıştım keşke daha önce yaptırsaydim hareket etmeden bezli daha kolay kremlerini sürüyorsunuz beze bardak falan bile gerek yok 2 3 güne iyilesiyo zaten