Hukusu Bebeğim 11 aylık pusetten koltuğa geçmeliyiz ama karar veremiyorum kullanıp memnun olduklarınızı yazar mısınız 🙏🏼
MucizemGeldi3545 Hukusu merhaba bende burda bekliyim, acıcaktm süzi görünce acmadım baska post 🤗. Aynen kızlar hazır e bebekte de indirim olacakken önerin de bişiler alalım bizde.
Ikrazumra19 Hukusu joie 0-36 tavsiye ederim cok guzel birde kraft spin fix 360 derece donmeli filan oda baya kullanışlı
Sezgin Hukusu besafe almak istiyorum ama kızım tam bir kucak kuşu. Bebek arabasına bile binmiyor eğer alıp da oto koltuğunu da kullanamazsam diye korkuyorum. Ne alırsanız alın ama yüksek olmasına dikkt edin. Alçak koltukta dışarıyı görmeyince durmuyorlar yeğenlerimden tecrübeliyim
ebruuu57 Hukusu besafe kullanıyoruz çok memnunuz..bebeğimin durduğu tek koltuk bu oldu.bir de yüksek yatış pozisyonunda bile rahat rahat dışarıyı izliyor oğlum.anne babalar için güvenlik ne kadar önemliyse bebek için de yüksek olması etrafı izleyebiliyor olması o kadar önemli
iamthed Ben henüz almadım ancak incelediklerim arasında en beğendiğim maxi cosi axissfix oldu. Umarım güvenilirliğini test etmek zorunda kalmayız ama ADAC test sonuçları çok önemli
19sel19 Ferrari ısofix'li olanı aldım memnunum. Yükseklik ayarı ve 3 yatış pozisyonu var. Yüksek olduğu için kızım dışarıyı rahatlıkla izleyebiliyor. Maxi cosi, be safe aynı özelliklere sahip olmasına rağmen uçuk fiyatları var. Tercih sizin
aylas O kadar denk geldi ki bu post 😄daha bugün baktık e bebekte joıe de indirim olacakmış yarından için yüzde 29 dedi yeni doğan için 3 marka saydı birisi de joıe dedi normalde fiyatları çok pahalı 2 bin 2 bin 500 den aşagğı yok saydıkları modellerde.. ben hiç puseti takmadıö arabaya kullanışlı olır mu acaba
Hukusu Dün gidip ebebekten baktık ama ben yine karar veremedim çok pahalı bişey almak da istemiyorum sanki hepsi aynı gibi geliyor. Bakınca hepsi bambaşka oluyor 😁 zormuş gerçekten. Romer diye bir marka var onu biraz araştırıcam var mı kullana ?