umutugba Kızlar İki çocuğum var ilk çocuğum çok fazla burun tıkanması yaşardı bebekken devamlı burun Aspiratörü ile çekmek zorunda kalırdım burun yıkaması yapmak zorunda kalırdım ama ikinci bebeğim de bunu keşfettim bir ucu süpürgeye takılıyor ve çok olmayacak şekilde çekip burnunu mükemmel tertemiz temizliyor . Çok memnun kalıp bilmeyen annelerle de paylaşmak istedim mükemmel bir şey kesinlikle denemelisiniz.İki gündür hastalar ve bu benim elim ayağım oldu resmen
ozturksibel umutugba bende de var bundan sizinde sümükler borudan geçip ucuna doğru çıkıyor mu haznede asla toplanmıyor sümük yarısı borudan süpürgeye doğru gidiyor benimki mi bozuk acaba sizde de oluyor mu
Seryy_ umutugba bende kullanmak istiyorum aslında emin olamıyorum burnuna zarar verir mi acaba diye, süpürgenin emiş gücü yüksek ya o yüzden, siz sorun yaşadınız mı hiç o konuyla alakalı? Birde kaç yaşında?
hazal3421 umutugba kesinlikle babyjörn kızımı onda sallayıp uyutmaya alıştırdım şuan o kadar rahatım ki 10 dakika içinde uyuyor
umutugba ozturksibel yok kuzu haznede toplanıyor .Ama ıslak olduğunda süpürgeye doğru gitme sorunu oluyor hafif ıslak kaldıysa ondandır
umutugba Seryy_ biri 1yaşında diğeri 3,5yaşında ,Hiç sorun yaşamadım hasta olacağını fark ettiğimde hemen burun temizliği yaparım bununla inanım çok rahatlarlar hastalığı ya hafif atlatır ya hiç hasta olmadan kurtarırım
umutugba Femme1 yaklaşık 2senedir hiç sorun yaşamadım hatta burun yıkamadan akciğerine su kaçan ve kulakta sıvı birikmesi yaşayan çocukları gördükçe bu beni çok rahatlattı