Gozdeklnc20 ( 15,5 aylık ) Taze soğan ve patatesli omlet Zeytinyağlı limonlu avakado Zeytin, peynir, domates Sıkılmış portakal suyu
Pikapikapikacuuu Gozdeklnc20 Maşallah ne güzel yiyor her şeyi 🩷 Bizde 33 aylık kızım Önden biraz labne kaşıkladı ben kahvaltı hazırlarken Tereyağlı yumurta Kaşar peyniri Ekmek Pekmez Zeytin de koydum da pek yemiyor.
meta1 Gozdeklnc20 bende bugün otatesli omlet yaptım yarısını yedi 1 tane zeytin yedi başka da bişey yediremedim maşallah siz nasıl yediryosunuz 14 aylık benimki de
bisenakillisinzaten Gozdeklnc20 3 yaş Tavada yumurta Biraz simit Tahin pekmez 10 ay Yumurta Simit Tahin pekmez Yoğurt sjsjsj
_mom10 29 aylık yerler peynir zeytin yedi ben de saçımın içinden patatesli omlet temizliyorum duşa girmem lazım söyleyeceklerim bu kadar assdfffh😭😭
[silindi] _mom10 ya zeytin yiyorum benşm kızım neredeyse 4 yaşına girecek bir kere bile zeytin yemedi 😅
Grimor88 -15 aylık Air fryerda az yağlı patates kızartması Pekmez+ ceviz Domates, peynir, zeytin Taze sıkılmış portakal suyu
AnnaGloria ozr42 merhaba kullandığınız tarhana markasını söyleyebilir misiniz oğlum da kabızlık durumu yaşıyoruz kahvaltı seçeneğimiz çok azaldı yumurta da pek sevmiyor belki öyle yaparsam sever
Fatmua ozr42 merhaba, oglum yalnizca tarhana yiyor da belki tarhana hatrina bu omletide dener, tarifini paylasabilir misiniz🌸
Ardanadam 13 aylık Mücver (kabak, patates, havuç, yumurta , un, soğan) Tahin-pekmez-ceviz karışımı Peynir Zeytin
Fikkkooo Gozdeklnc20 23 aylık Kapya biberli menemen Patates kızartması Salatalık Zeytin Tahin pekmez Domates Ceviz Kaşar peyniri Pekmezli su Hepsinden az az yedi bugünü de tamamladık çok şükür
Feyzosumunannesi Gozdeklnc20 30 aylık Patates kızartması, yumurta , domates, salatalık tayin pekmez yedi bugün 🌸
doez7 7 aylık | blw Genel olarak yedikleri: Omlet 🍳 Pankek çeşitleri (örneğin muzlu, yabanmersinli, ıspanaklı vs.) 🥞🫐 İçi meyve dolgulu yumurtalı ekmek 🥖 Tam buğday ekmeği üzeri; Sebze püresi, badem kreması ya da humus 🥕🍠 Mozzarella peyniri 🧀 Domates/salatalık 🍅🥒 Avokado & muz püresi 🥑 İrmik + meyve püresi 🍎🥭 4.5 aylıkken tadımlara başladık. 5.5-6 aylıkken blw yapmaya başladık. Blw’de yasaklı gıdalar haricinde her şeyi yiyebiliyorlar. Sevgiler ❤️
Minaa66 Gozdeklnc20 19 aylik kizim haşlanmış yumurta beyazi yiyor sadece yumurta olarak baska bisey yemiyor kafayi sıyırıyorum
gunesim61 Minaa66 benim kızım yerdi ya 3-4 gündür kesildi yemekten. O da 19 aylık dönemsel mi acaba? Sizinki hiç mi yemiyordu? Bi de ben evdeyim ara tatilden dolayı şimdi meme sürekli yanında diye mi yemiyor bilmiyorum ama en sevdiği şeyleri bile yemiyor canım çok sıkılıyor
_kiids Minaa66 aynı bizimkinde sarısını yiyor onuda bebe bisküvisi ile karıştırıyorum ezip öyle başka zeytin peynir tadı bilmez 1 yaş asla ağzını açmaz
dobemolminor Minaa66 Bol protein aslinda. Kendinizi yipratmayin. Fora marka dilimlenmis zeytin var. Kizim da sevmezdi ama simdi bunu sevdi yiyor. Deneyin derim.
nihalerkan 10 aylık haşlanmış yumurta ya da peynirli omlet, kasar peyniri, lor, pekmez,tereyeg, salatalık, turp,havuc,tam bugday ekmeği,bazen de simit veririm
devrim_gnl nihalerkan bnmde kızım 10 aylık beyaz peynirde bile kusucak gibi simit vs nasıl yediriyorsinz
Metemommy Gozdeklnc20 17.5 aylık, tereyağlı yumurta , biraz peynir , biraz ekmek , birde tahin pekmez yedi bugün
Melek2845 Gozdeklnc20 10 aylık patatesli kaşarlı omlet yaptım yanına çeri domates kahvaltısını parkelerle paylaşmayı ihmal etmedi tabi yemeğin sonunda ne kadar yediğini yere bakarak tahmin etmeye çalışıyorum 😂