Arkadaşlar 2 hafta sonra 18 aylık olacak hala geceleri mama içmeye kalkıyor . Zaten sürekli uykusunda mızıldıyor uyanıyorum bi de üstüne mama için kalkıyor ben mamayı hazırlayana kadar uykusu açılıyor bu sefer 1 saat ayağımda sallıyorum yani benim her gece uykularım mahvoluyor . Artık yorgunluktan ölüyorum sabaha kadar bir gün deliksiz uyumak istiyorum. Bu mamayı bıraktırmadan olmayacak . Birde gecenin vakti uyku sersemi o ağlarken mama hazırlama stresi beni yaşlandırdı cidden . Bugün sabah 6 da ağlamaya başladı emzik veriyorum pışpışlıyorum yok , belli mama istiyor mama yapana kadar uyandı 1 saat ayağımda salladım zorla 7 de uyudu yerine yatırdım hemen uyandı. Haliyle 6da kalkınca uykusunu alamadı kalktığından beri ağlıyordu az önce emmek istedi emerken uyudu kaldı bu saatte, normalde tek uyku yapıyoruz 1 de uyuyordu 3te kalkıyordu . Bugün nasıl olacak bilmiyorum bu saatte daha uyudu 12 de bile kalksa , ki o kadar uyumaz daha erken kalkacak, akşam 8 e kadar asla dayanamaz. Bu uyku sorunu ne zor şeymiş . Neyse mamayı nasıl bıraktırabilirim bi akıl verin.