Babyorg Doğdu doğalı uyku problemi var Şuan 16 aylık Sabah 7de ayakta Öğlen 12 de uyur 45 dakika Akşam uykusu 20.30 da Gece deliksiz uyumuyor sürekli uyanıyor Yoruldum artık gerçekten Sizin çocuklarınızda mı böyle
liebeeisst Babyorg biz daha 49 günlüğüz henüz o aylara gelemedik ama uyumuyorsa altında başka bir sebep olabilir onu ortamda rahatsız eden, diş vs
Pamukbaby Babyorg Şuan oğlum 18 aylık gece uykusunu doğdu doğalı asla tam çekmiyor. 2 saatte bir yenidoğan bebek gibi uyanır 😴
Nehirmoms34 Babyorg dogdugundan beri uyku sevmıyor ıkı yasına yenı gırdı zaten uykusuzdu sımdıde sabaha kadar memede durmak ıstıyor meme emmesede uyanıp oturuyoe bseyler soyluyor kolumda yatmak ıstıyor kollarım uyusuk suan ve hıc uyumadık ne oldu bu ıkı gunde anlamıyorum normaldede cok uyanır ama dalardı sımdı gunduzde gecede derın uykuya gecemıyor
eylul0608 17 aylık kızım dogdu dogalı gecelerı 10 kezden aşagı uyanmaz 😂 deliksiz uyumak nasıl bısey merak edıyorum artık insanları enerjık görünce şaşırıyorum nasıı ya dıye o derecedeyım 😂
Nehirmoms34 Babyorg benmkıde hala emıyor tam ıkı yasında bır ay ıcınde bende kesmeyı dusunuyorum bakalım duzelecekmı umudum yok ama